[住宅/民型私竇] 新發利情報吹水區 (2)

回復 mihei ##321 的帖子

都係得泰同北?
繼續好多妖氣。。。

407 ,第3間房 ,泰妹名:(李啦),長髮,大波,細粒,有服務,可車,逗留2星期,不吹鍾,健談,經常來香港,應該唔少師兄食過!!

8樓 2個高妹索價600,見仁見智

提外話,佐敦義順,2俄妹700, 其中一個不停咳!!!

其餘泰開300。。但個樣。。。你懂的
提外話,佐敦義順,2俄妹700, 其中一個不停咳!!!
耀銀 發表於 2020-3-11 17:43
繼續好多妖氣。。。

407 ,第3間房 ,泰妹名:(李啦),長髮,大波,細粒,有服務,可車,逗留2星期,不吹 ...

佐敦咁大獲😱病雞?
耀銀 發表於 2020-3-11 17:43
繼續好多妖氣。。。

407 ,第3間房 ,泰妹名:(李啦),長髮,大波,細粒,有服務,可車,逗留2星期,不吹 ...

可車
一日車8-10個客
祝大家好運...
回復 耀銀 ##323 的帖子

8 樓高妹係泰定俄
rainky994 發表於 2020-3-11 22:06
回復 耀銀 ##323 的帖子

8 樓高妹係泰定俄

中國 或 本地
Thanks!!I may go and take look
今日太早,未開工
應該無女黎
星期日去尖沙咀飲 走左一轉 10室9空
回復 psc1510 ##332 的帖子

多得(英美加)回來果班友囉,仲要唔帶口罩四圍走,英美加咁7好走返來仲咩?又唔見去日本留學果班走返來?
ashleyyoung 發表於 2020-2-28 21:50
嘩 原來佢真係有粉絲

OL CoCo 好嘢黎嫁!戴起眼鏡,著起OL裝,黑絲高跟鞋,跪係度同你吹,好殺食!
而且唔覺老(一定後生過我)唯一問題係鬆⋯⋯ 始終都服役咁耐,都無得投訴啦.

佢應該已退役,最役一次見係2018係8樓,佢話間房租到2018年底.
今日洗左一轉,直左206 boy , 身材good fit, 重有服務
ccmakelover 發表於 2020-3-24 15:27
OL CoCo 好嘢黎嫁!戴起眼鏡,著起OL裝,黑絲高跟鞋,跪係度同你吹,好殺食!
而且唔覺老(一定後生過我 ...

2019年一定有見過佢
用手機回應 ccmakelover #334 的帖子

師兄年資唔淺喎,識玩!小弟香A時代已有揾佢!佢真係美魔女來,早上年年頭洗樓都仲見佢有響發利!
darkchris999 發表於 2020-3-27 10:24

師兄年資唔淺喎,識玩!小弟香A時代已有揾佢!佢真係美魔女來,早上年年頭洗樓都仲見佢有響發利!

HB - A, you are talking about 2007, many years ago
用手機回應 cytsang67 #338 的帖子

香A時代應該係2007-2009咁上下,仲記得當年佢隔離房係揼骨果位Cat姐😂
darkchris999 發表於 2020-3-27 10:24

不復當年勇啦,而家"氣管炎" (普通話讀音)更加無得玩⋯⋯
當年其實最想玩三樓慧慧,但係每次洗樓都反牌,無緣。睇相, 佢著起絲襪高踭鞋,對腳真係可以攞命...

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-28 03:00