樓主: Happy123gogogo

[芭提雅] 9月30芭堤雅最新戰果報告

樓主, 追左你一排post都知你講野好直,但就唔係特登搞事,純粹share既.
咁公平D講句, 點解你會覺得版主一直針對你呢?? 我見其他人開post都相安無事架bo😅
咁中間到底發生咩事先?
我就真係建議你出post就專注番個內容啦

PS:條女睇相真係幾正, 你有好野就keep住出post分享啦  一人小句 大家上得一世一都唔係為左求氣啦
回復 二仙橋 ##20 的帖子

同意 應該尊重下囡囡
回復 Happy123gogogo ##1 的帖子

都中出埋人仲話虧本, 一陣告你強姦, 賠得仲金
正喎!!微波
不知道说什么 楼主说话的确直接 不想分享就不分享 想分享就遵守规则 大家都开心就好了
謝謝大大分享 大學生好正
回復 masato23 ##3 的帖子

ching , 原本係你分身報告,
多谢分享战报 女孩子不错                     
masato23 發表於 2019-10-2 01:35
呢位師兄可能唔了解威武的版主過去的作風,不過往事免提了,男人嘛,咁小氣泰婆都唔show他地啦係米先哈哈講d開心嘢啦

我係呢度都一段時間,從前新人,版主會PM我講解一下。版主每日要判帖過百。要記得一個違規會員吾係咁易。該會員要出衆先可以留下印像。
而我睇到既係你一直挑釁。話人小氣但你又繼續數版主不是。
邊個小氣?明眼人會睇得出。
呢度過千會員,如版主要針對你,你應好好反醒一下點解會發生?
版有版規,請尊重。
條女真係正
回復 masato23 ##33 的帖子

恃靚仔行兇?! 一陣條女睇中你, 迫你娶佢
條女應該有性病,恭喜你
bagadlllmcfh 發表於 2019-10-2 20:55
條女應該有性病,恭喜你

請樓主三個月後驗下身啦。
希望冇事就好。

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-20 14:26