[賽後報告] Oct 19 北越簡短報告 Part 2/2 - 河內 Oasis / Neko

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

上一回講到, 塗山實在太悶, 我早咗 一日返河內。
http://141hongkong.com/thread-2240752-1-1.html

OASIS

由於先前冇book好酒店, 想住Fortuna富都冇房, 所以book咗對面Oasis hotel.  價錢唔貴, 都係大概三百幾蚊港幣.

先前睇咗好多141師兄嘅報告同埋外國forum, 河內的全套massage 店,bom bom 都係要私底下約囡囡上自己酒店房搞。 我當然要去體驗下啦!

大概下午六點鐘, 我去咗 Oasis酒店5樓 Spa.  一出𨋢黑漆漆, 以為執咗或者冇開.  伸個頭出去, 離遠有個靚仔大聲問 "massage?",  我先至知道間嘢仲 有營業.

揀咗個 700k Spa package (90 mins) 之後, 個靚仔帶我入咗一間房。 目測成間舖頭得我一個客。坐咗大概五分鐘有一條女入嚟, 個樣唔算靚, 只可以用cute嚟形容,ok la.....

跟住除衫放落房裏面嘅 locker, 條女叫我自己入去shower room take a shower, 佢另外去浴缸度放水.  嗰個shower room, 其實係steam room, steam好熱,  同一時間我用凍水沖shower,  感覺都幾得意.

之後條女示意我去浴缸, 佢就幫我沖涼。  請注意, 響呢一刻條女係冇除衫, 只不過喺浴缸旁邊同你擦身, 洗J.  佢仲問我洗唔洗頭or洗面, 我話唔使.  

之後上床按摩, 條女都係冇除衫!

坦白講, 按摩嘅技巧同埋力度, 仲差過響羅湖皇馬同東方!

終於入正題, 條女問我 do u want service ?
我話 what service?
佢話 bom bom.  
我問 blow job ok?
佢回答 bom bom la....
跟住講价, 佢最初開3M, 我話太貴不如 blow job,  跟住佢減價, 最後2M deal

跟住就開始除衫, 跟住 kiss 我全身, 但係冇BJ!  我用手勢叫佢幫我吹, 佢就即刻幫我上套叫我同佢bom bom!!
真係取巧, bom bom 唔包BJ 第一次聽!!

算吧啦! 慾火焚身, 狂插佢。
可能佢唔算高大, 插佢嗰陣下下頂到子宮頂。 咁佢當然有反應啦, 同我前一日響圖山屌死魚天淵之別, 所以我報仇咁報,  狂插,之後出嘢!

之後再沖多個涼, 著衫走人, 頭尾應該冇 60分鐘!  Total expense 700k + 2000k = 2700k, 即係大概港幣900蚊

貴就貴咗啲, 不過算係正正經經扑過嘢!!

NEKO

唞咗兩日之後, 又去咗另外一間Neko (半套店).

呢間嘢我喺網上面好多forum都講話service好ok, 當然要親身證實一下啦!!

揀咗個 90 mins package,  講明條女 shower together, 1750k 已經包曬所有錢

入到房, 經理帶咗三條女畀我揀.  其實三個樣都ok, 我揀咗一個, 樣95%似 楊洛婷Rabeea 嘅 (可能我不嬲都好鍾意睇問問Master Joe)!

今次條女係同我一齊浸浴缸, 慢慢洗, 跟住body, 其實同澳門 D1 一樣, 鮑魚擦身, 波夾腸仔, 乳頭頂龜頭, 乜嘢都喺個浴缸度做齊 ,不過未吹!

Ok, 抹乾淨再上床按摩, 手勢還可以, 之後用Nuru gel body, 好好玩!!!!

最過癮係, 正面玩nuru時, 天花板有大鏡見到自己瞓喺度, 身上面有條光脫脫嘅女喺你身上面爬嚟爬去, 感覺真係好得意!!

終於期待已久,Rabeea姐姐終於將我嗰條硬咗好耐嘅棍仔含落個口度, 跟住再69.  塊嘢真係好靚, 剛剃咗毛, 一線, 一啲都唔反。  又畀指插

最後口爆!!

Total expense 1750k + 我私底下畀咗200k tips= 1950 k, 足鐘90 mins

估唔到, 成個河內trip, 玩得最開心+滿足, 竟然係半套店!!!

總結, 旅遊角度, 河內根本冇乜嘢行, 除咗去下龍灣影下相之外.  如果你話特登去河內搵女, 相信其他城市, 例如胡志明市, 甚至其他國家必然有更好嘅選擇!!

報告完畢!!

Thanks to all Ching for reading!!
後生時嘅楊洛婷真係好正式

今個周末去河內, 如果富都SN揀唔啱一於過去NEKO
回覆 讚好 不讚 使用道具

其實去個東南亞幾個國家spa, 我都冇話邊間特別推介, 不過今次Neko, 不論係硬件, 服務, 囡囡 質素, 家教, 價錢 方面, 我都覺得唔錯。 我唔排除呢間嘢有部分囡囡可以同佢傾全套, 等其他師兄去發掘!

manmannew 發表於 2019-10-16 10:59
http://141hongkong.com/thread-2240752-1-1.html

Thanks for your share

CP值實在不高

Thanks for your share

巧貴,我而家喺QL, 2M可以玩十次!

多謝C兄~~~~

多謝分享

多謝分享

Seem like next time try try see NEKO

Thanks for the report!

睇完都有D硬,謝分享

多谢分享啊,越南都要去试试先得

回復 manmannew ##1 的帖子

感謝師兄分享河內資訊

多謝師兄分享河內資料!

manmannew 發表於 2019-10-16 10:59

睇完上下两篇。最终攞个尾彩。都算係噉啦。

多謝師兄分享

多謝師兄分享

河內真係好正,多謝師兄分享