樓主: iandbilly91

[尋人] 福樂Cathy,有無同佢相熟既師兄知佢近況?

回復 iandbilly91 ##19 的帖子

佢份人都算老實
佢加工之前我搵過佢不過無咩印象
回復 magicben ##21 的帖子

當時我都睇唔出加工前後有幾大分別,相信都係佢本人會自信左!

都好懷念佢….我feel到佢今鋪應該堅上左岸了!
回復 曉曉唷 ##23 的帖子

多謝廣告,但對不起,不好援交囡。
電話號碼仍在,但冇人接聽!
回復 hcf88888 ##25 的帖子

我只睇到佢暱稱個一個名,仲有寫住「中國地產豪宅區」

或者已經泊左個有錢樓王,順勢做埋property agent,只serve一客人。
回復 toddngsw ##27 的帖子

應該係,響施生公司個網,山頂南區搵到個好似樣!
iandbilly91 發表於 2023-5-22 15:40
回復 toddngsw ##27 的帖子

應該係,響施生公司個網,山頂南區搵到個好似樣!

豪宅区sales?床單🤩🤩🤩
回復 toddngsw ##29 的帖子

都係工作一份,起碼算正行。

分分鐘釣到大Masa,之後就做隻金絲雀。
回復 iandbilly91 ##28 的帖子

睇過吓但無個相似
可能我唔識搵
magicben 發表於 2023-7-13 02:27
回復 iandbilly91 ##28 的帖子

睇過吓但無個相似

我都搵唔到
回復 hcf88888 ##32 的帖子

https://hk.centanet.com/findprop ... l/Bing-Ho_46207/buy

幾似....如中,就唔好騷擾佢啦,除非師兄想賣豪宅,哈!

漢口搵佢搵到福樂,佢對腳係幾正,又幼又直,疫情已經無搵。

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-20 02:52