[尋人] N年前福橋…

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

其實我唔記得名…只係記得5/F定3/F….係年紀大啲..但好騷 好有女人味…白同高
有啲熊代林feel 當時都應該過四十…后來過咗去福樂8/F 咁多位師兄有頭緒嗎?😅
288 發表於 2022-3-22 23:35
其實我唔記得名…只係記得5/F定3/F….係年紀大啲..但好騷 好有女人味…白同高
有啲熊代林feel 當時都應該過四十…后來過咗去福樂8/F 咁多位師兄有頭緒嗎?😅

係唔係Lily? 北京定東北妹,樣一般但身材一流,大波,對眼好有電力,USB有part 3
vaderhk 發表於 2022-3-23 00:43
係唔係Lily? 北京定東北妹,樣一般但身材一流,大波,對眼好有電力,USB有part 3

好似係叫lily 高同大波 睇嚟師兄你都係知音人 你喺福樂識佢?
早兩年有排突然成日諗起佢 跟住搭車經過漆咸道真係見到佢 好後悔無衝落車問佢v7😩
288 發表於 2022-3-23 01:01
好似係叫lily 高同大波 睇嚟師兄你都係知音人 你喺福樂識佢?

再早d,係立信識,福橋之後佢做過發利,香檳,收山前係福樂,都有十年八年卦!佢之前話係住尖沙咀。仲懐念佢第三part 好大反應,正
288 發表於 2022-3-23 01:04
早兩年有排突然成日諗起佢 跟住搭車經過漆咸道真係見到佢 好後悔無衝落車問佢v7😩

當年佢好正🤩

評分

參與人數 1魄力 +1 +10 魅力 +1 黃金 0 收起 理由
Benz + 1 + 10 + 1 0 N years

查看全部評分

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-20 07:41