[賽後報告] 金僑華廈KK⭐专業推拿真靚女、招呼一流、揼骨神一般高手。

名稱: KK 专業按摩
地區: 油麻地
網址: //141-hk.com/zh/A80471-觀塘-樓上骨-KK专業按摩.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

好手骨既囡囡真係可遇不可求,觀塘金僑華廈 KK专業推拿真係試左一次之後好掛住佢,因為小弟本身有肌肉勞損,第一次揼完已經舒緩左好多了,昨日收工後又去再塭 KK,先電話約定先,準時上到去舊相好吾洗破冰了, KK招呼我去坐,大家好吹得好投契, KK都幾好身材咖天生34C大波事業線好深,皮膚仲好白滑,身材好鬼誘惑咖, KK彬彬有禮,熱情體貼,沖涼前有幫我掛好d衫褲,返出嚟KK已舖好一次性床單等我!

上床我開始放鬆個身交比佢,佢手勢我信得過,有返咁上下級數,已經唔使講太多,講聲背腰酸痛後我就合埋眼休息吓,KK好知輕重位,頸位唔可以太大力,但我已感到D骨火聲响,由上而下,到肩、背,開始出真章,陰柔勁到晒位,酸痛感好強烈,唔使一陣已Feel到成個背脊熱辣辣,散出骨火後個背都輕咗,到腰位重點按壓,肌肉痛、腰背痛都即時舒緩,堅掂!揼完骨就踩背,鐘意揼骨嘅朋友都同我一樣鐘意踩背,KK喺哩方面都下過功夫,唔會全身重量踩落嚟,咁樣好傷架,但力度一定大過手力,令到我嘅陰暗位都照顧埋,爽呀!

後半Part開始推油,推返鬆個腰背,加上KK強項柔情掃股i嘅蘭花手、開始撩動我股溝,觸電感強,R到好似有好多螞蟻係我pat pat 度爬行,真係舒服到非筆墨可形容、KK除左上身衫、KK 身材好正又大波攪到我心養養。

之後KK用d 油搽落我身上,然後KK身貼身推上推落,身體磨擦令到小弟非常興奮,BM身貼身好舒服既感覺,真正既BM係要身體柔軟皮膚滑先做先至有feel、我又手多多楂下佢對波好堅挺、KK 又輕輕掃吓我敏感部位將我既慾火一路提升。

之後落油雀仔按摩,唔使幾分鐘已經比佢KO左,真係全身鬆晒!KK服務又得,手骨更加係無懈可擊,依家要揾到揼骨技術咁好嘅師傅真係非常困難,所以我誠意推介  KK专業推拿" 比各位骨友 !

螢幕擷取畫面 2022-11-04 163209.png
回復 爱在黑夜 ##1 的帖子

女女唔錯,幾靚女!

身材靚,多謝分享

講到咁正,一定要試吓

咁好服務...一定要試下

後生靚,身材野火

報告精彩...值得一試

青春可人兒一定支持

好似好得咁喎

身材靚,多謝分享

報告精彩...值得一試        報告精彩...值得一試
Reply 爱在黑夜 ##1 Add Thread

Thanks for sharing

Legend_HK / HK_Legend
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享~~
多謝師兄分享~~~~~~~

谢谢分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享!