[TS人造美女☒JJ] 新人想試

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

結左婚,同老婆性事唔如意,有時見到d ladyboy好吸引,唔知道自己真係埋牙會唔會有feel,但心痕....# d8 D5 U$ X8 v) H. b, {
如果有得試下都想試下(唔係靚仔,大肥佬一名)+ r" @- x+ l  D2 ]" m
5 ]+ s& V8 k# A5 e; u9 L: D7 _  @+ Q, y% d& `  g& e$ w
回復 bookerfa ##1 的帖子5 A1 m7 |6 {' a. y% i7 x4 a; G4 z

7 Y3 p- I( U8 {- P女人要帮他乃西,同吊屁屁才高潮,有无本人资料我都想试一下
試過一次ladyboy就會心思思想再試
acm二oo七 發表於 2023-2-15 10:45
# ~  ^; ]) ^& {+ y0 ~x2 真係一直心思思

8 ^7 a; Q' j) n8 I/ r8 }但唔知點可以識到,又唔想去1 仔個d
bookerfa 發表於 2023-2-15 11:06
* @, P" u* P) m# n3 H但唔知點可以識到,又唔想去1 仔個d

* n6 Y6 t9 R" B7 M. E/ O& W7 |# c' C9 k上網Ts dating 咪有
9 p4 p( Y6 l7 E全部要比錢架喎
bookerfa 發表於 2023-2-15 11:06
7 o) }2 M4 J0 e9 ^但唔知點可以識到,又唔想去1 仔個d
, {3 l* {2 X) o; E% I
搵得 TS 就係想比佢插
1 G* [! m( e* y& x6 M
acm二oo七 發表於 2023-2-15 14:59
  G7 E8 e% [- [3 D# x搵得 TS 就係想比佢插
) n0 N; D5 e% p5 O3 h- C

' W3 N% z7 s3 E0 \其實係我想試下插人妖多d,本身鐘意熟女,但係唔覺意入黎見到d post,又想試下人妖,睇post 都硬左

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-31 06:17