[元朗/大埔/上水] 新場金怡港咁好玩,技師玩到出神入化,試過包你話正!

名稱: 金怡港
地區: 九龍城
網址: //141-hk.com/zh/A56498-上水-足浴保健-金怡港.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

每次有新場我都第一時間去幫襯,話晒都係開心嘅活動,我唔敢講係識途老馬,但多多小小都有D心得,首先間場地方要企理,乾淨好緊要,氣氛要柔和,去到要感到好舒服的,其次就係女女要有質素,質素各花有各眼,功夫一定要有水準!

上水新場金怡港係我去過足仔場嚟講做得最有水準嘅,完全符合晒我嘅要求,男人只要有Feel,使吓錢又有乜所謂呀,開心就可以了。咁岩今次又有件新女到步啱晒我,預約左去到已按排好房,哩個時候最頂隱,心大心細,幻得幻失,唔知女女點款頭呢?上床等一陣小雅敲門入嚟,我即時眼前一亮,好得喎,樣靚、瘦底、長頭髮、笑容甜美、把聲好溫柔,好強勁嘅女朋友Feel。

入房好有禮貎打招呼,跟住小雅幫我除衫,拖住我去沖涼,波推全身漫遊,用大波夾腸仔係咁chock,又水中簫,係浴室已經顯示小雅簫技超凡!沖完涼上床揼骨,我個心已無理會佢點按,只係諗住點抽水,但總體按摩都好有心機,力水唔夠,但都好舒服,佢一路按摩,我就一路擵佢,皮膚滑溜不突止,仲好有彈性,由大小腿摸到上PatPat,女女有小雅縮,但又無炸形,咁即係默許啦,掃吓佢條股溝,攪到佢都要夾實個PatPat,過隱。

到推油時,小雅坐上我PatPat,我鬼馬咁喺度UN吓UN吓,佢笑住口叫我唔好咁啦,好,我又聽你話,溫柔咁幫我全身推油,手法好細緻,到掃股時,直情有股電流,爽到我只可以鳩硬回應!

上套先男上,我慢慢插入去釣佢胃口,佢由最初細聲呻吟,到而家求我大力D、快D,叫多兩次我就加速猛攻,托起對腳插到啪啪聲,小雅好鬼享受我咁樣服侍佢,叫聲越來越响,見佢個樣好鬼死姣就知佢真High,仲壓返我落床改玩女上,騎術了得,搖下UN下!睇住佢眼神迷離,自我陶醉緊緊,見佢玩得咁開心都唔想掃佢慶,結果比佢騎了十分左右就爆了!。金怡港咁好玩試過包你話正!

回復 二次元人偶 ##1 的帖子

等我都要去試吓先得

恭喜師兄食到好嘢!

女女唔錯,幾靚女!

靚女要支持

有服務,有質素,好!

好似好得咁喎

Lovely body figure

Thanks for your report

咁索點可以唔去試吓
多謝師兄分享
🤩 Thanks for sharing 🤩

Thank you for sharing!

🤴
Go go go let's go
i will find her

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-19 10:52