[芭提雅] 實地報告(無圖)

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

昨天下午到達曼谷 坐Airport Link Rail+BTS到四面佛拜一拜後,到Ekkamai坐17:00大巴到pty 再轉到酒店已近8點 食少少野疏洗下訓醒已11點
本來想去Hollywood等夜店捕足野生網紅xx大叔打個卡🤭,但無奈12點多收到消息已離開。 咁就去WS逛逛, 見也不是特別多人,華人面孔和far any 也不多,似乎比一月頭還靜。(朋友反而幾多) 有點累加上有點工事要辦,1點就回酒店休息。
總結:Nothing Happen
冇嗱?仲有冇下集?
樓主好趕吓,入得曼谷拜神,即刻轉場去笆堤雅
都唔坐多幾個空鐵站,去PHONG PHROM沖個涼先,再坐尾班巴士去笆堤雅
或曼谷過一晚,第二朝先入去
回復 roadpeople ##3 的帖子

Book左酒店 亦唔係咁想太夜到
回復 roadpeople ##3 的帖子

專登先去拜四面神, 之後先至搭車去芭堤雅, 呢D叫做神心呀!
浪費咗一個晚上
樓主有冇line xx大叔帶你去clubbing
回復 fungoth ##8 的帖子

我有佢line,但我不是新手唔洗人帶嘅;純粹諗住經開野生捕獲到佢的話打個卡姐🤭
是台灣大叔嗎? ··
回復 mavsfantw ##10 的帖子

是啊
神心😂😂 如有卜車1000b機場去pattaya 都係個半至兩個鐘 有返一晚玩
拜神 再去ekkami 坐果d車,都搞5個鐘
回復 longgnol ##9 的帖子

師兄 我係新人下星期去玩有無推介?

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-31 22:09