[K場囡囡分享] 各位師兄 出擊深圳玩 D兄弟 點揾?

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

現在揾個兄弟出擊都好艱難 https://141-hk.com/zh/?type-20-%E5%94%B1K-GF.html

Benz 註言 (2023-5-8 13:47):

登錄/註冊後可看大圖
睇吓有冇其他師兄有興趣一齊搞個群
回復 onewong ##2 的帖子

我通常去KTV多 最近上去玩 完全唔同矖
Shotyounow 發表於 2023-4-26 09:57
回復 onewong ##2 的帖子

我通常去KTV多 最近上去玩 完全唔同矖

點唔同法?我打算星期五上去

回復 yumchu ##4 的帖子

以前要早D去到搶女,宜家8點D女先可能有幾個睇下,剛剛果次早到左,睇左幾個,見到個仲未訓醒不過又好靚既,今晚就你啦靚女
,成晚girl fd feel 都幾好玩,不過唔係太飲得。之后。。。

星期五咪后日???
Shotyounow 發表於 2023-4-26 20:44
回復 yumchu ##4 的帖子

以前要早D去到搶女,宜家8點D女先可能有幾個睇下,剛剛果次早到左,睇左幾個,見 ...

星期五咪后日
Shotyounow 發表於 2023-4-26 20:45
星期五咪后日

係后日呀。而家d女係咪大部份都唔肯出街?
回復 yumchu ##7 的帖子

我睇好多其他人寫報告,唔出街。我又唔覺得係甘

都係睇師兄運氣,總之有啲唔出街,有啲出街,你最好問清楚媽咪。

我啲朋友有啲都係搵外圍去唱K, 有啲外圍女都講明一定要上房先至肯出,有啲就講明唔上房。
回復 yeung_gao ##9 的帖子

我試過有個女仔唔出,10分鐘后,又入返黎,媽咪過黎咬耳仔,細細声講宜家出街,要唔要坐底
Shotyounow 發表於 2023-4-27 12:21
回復 yeung_gao ##9 的帖子

我試過有個女仔唔出,10分鐘后,又入返黎,媽咪過黎咬耳仔,細細声講宜家出街,要唔要坐底

玩完返入房就車埋黎,重車,係ktv 咀仔都没掂過,果次真係驚喜 有時真係好講運气
yumchu 發表於 2023-4-26 20:57
係后日呀。而家d女係咪大部份都唔肯出街?

明天你 Happy 出發 星期五 唔知多唔多人?
Shotyounow 發表於 2023-4-27 13:05
明天你 Happy 出發 星期五 唔知多唔多人?

我提早左一日出發,琴晚星期4同個frd兩個人出發去沙嘴玩。
玩到1點走人,我個frd同條女傾好左2000蚊過夜,我果條就話唔出,佢話剩係陪唱歌,咁算啦,我叫媽咪搵個第二個,第二個開價3000, 我見我個frd又等唔耐煩,我無所謂啦3000就3000。突然我frd條女就坐地起價話一樣要3000先肯出,咁我frd即刻起火,之後話唔同條女過夜。咁佢條女就話要收多一part坐檯錢,我個frd當然唔肯比,咁條女就封係門口到唔比我地走(果時我地已經埋左單),條女點都要收多一part坐檯錢。因為佢等我地揀女等多左半個鐘,最後我frd同佢嘈 強行破門而出,我就比佢條女困左係間房到,叫我幫我個frd比埋果陣part坐檯錢先比我走,好彩個媽咪知道左,返黎放我走先,不過成晚搞到好掃興
yeung_gao 發表於 2023-4-27 06:21

都係睇師兄運氣,總之有啲唔出街,有啲出街,你最好問清楚媽咪。

點樣搵外圍?同埋咩價錢? 琴晚我玩得唔開心
yumchu 發表於 2023-4-28 08:51
點樣搵外圍?同埋咩價錢? 琴晚我玩得唔開心

下次再玩 一定開心既
yumchu 發表於 2023-4-28 08:43
我提早左一日出發,琴晚星期4同個frd兩個人出發去沙嘴玩。
玩到1點走人,我個frd同條女傾好左2000蚊過夜 ...

睇到我心郁郁 好想出發
有興趣. 請 PM 行程, 地點和收費, thanks
ahwen838 發表於 2023-4-29 13:51
有興趣. 請 PM 行程, 地點和收費, thanks

呢位兄弟想组團?
回復 yumchu ##13 的帖子

咁真係好掃興喎
Shotyounow 發表於 2023-4-30 11:14
呢位兄弟想组團?

可以.

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-9 15:16