[元朗/大埔/上水] 靚女技師小幸運珠珠熱情狂野令人着迷,絕對要推介比師...

名稱: 碧水
地區: 上環
網址: //141-hk.com/zh/A44491-元朗-足浴保健-碧水.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

今個星期二同班朋友食飯,講起元朗有間叫碧水嘅場,話嗰度啲女又靚又後生,最緊要要係揼得玩得又砌得,聽佢講完已經想即晚去試,無奈嗰晚飲多兩杯貓貓地返咗上樓瞓,第二日瞓醒就揾個朋友拎電話打去約,間場位置非常方便好易揾到。

上到去見到環境優美地方整潔,呢度獨立間房,獨立浴室,全部用一次性床單,一入到去有位靚女招呼我入房坐低,然後斟杯好香嘅茶比我,呢道出名後生靚女技師多,今次就叫佢介绍咗一位青春靚女技師叫珠珠,樣貌靚女可愛得廿歲左右,有前有後,好fit既身形,笑容甜美,珠珠首完舗張一次性床單,夠乾淨衛生!

跟手珠珠再幫我除咗D衫放好埋一邊,拖住我入浴室沖涼,嘩 Pink Lin!之後波推全身漫遊,跟住珠珠用誘惑嘅眼神望我一邊水中簫好狂野地吹,條脷又喺龜頭打轉,好似食緊珍寶珠咁,技術都好得,見佢個樣咁好享受 ,玩咗一陣就抹身上床。

跟住珠珠、珠珠攞支Nuru Jel,珠珠話呢支係日本牌子既Nuru Jel、日本拍AV專用堝、正野,搽上珠珠身上後,趴落我度,用晒佢全身上下,不停係我身上游嚟游去,大家緊貼肌膚好正呀,Nuru我玩過幾次、不過今次真係最爽既一次,原原全全比珠珠挑起晒我既慾火,細佬硬到成條鐵捧咁。

真係攪到我有反應,珠珠然後叫我翻身就騎住我,個淫樣出晒嚟,兩眼水汪汪好迷人、漫游全身無難度、環保深喉,條摩打脷又掃又奶、口內好似有股吸力要吸晒我的精華、我反攻渣住佢對奶啜佢Lin頭、之後再黎大玩激情六九、大家都好High。

之後上套先女上,珠珠鮑魚緊窄好屌,又多水多汁,佢腰力強勁,搖un好有節奏,睇住佢表演好似睇緊AV四仔咁款,再轉狗仔式、pat pat好好肉推到啪啪聲、每一次插入都入到最盡,聽住珠珠呻吟聲叫到好好聽、最後分開佢雙腿男上瘋狂抽插幾十吓後派彩,跟住一齊沖涼,kiss me goodbye閃人。

回復 倒掛金勾 ##1 的帖子

靚女身材唔錯!

樣靚身材正,讚

身材誘人,扑得過

多謝師兄精彩推介

靚女要支持

真系睇到細佬硬曬...