[男仕按摩預約] 🌟巨乳女神可可,屌到夠皮再環保口爆升天,爽到無倫

簽到
名稱: 世界波⭐️可可⭐️
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A50735-深水埗-樓上骨-世界波⭐️可可⭐️.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

約好巨乳女神可可,一開門大露34D大乳,玲瓏浮凸嘅誘人身材,
前凸後趷,大蘿柚,皮膚又白又滑,肥鮑多水,除衫後,啜Pink Lin揸大乳,
原來沖涼好有驚喜,我雙手當然唔客氣,佢笑住話清潔完任我摸,
沖涼服務做足,波推,前後massage,大乳同我 JJ慢慢磨,攪到我條撚硬曬!
水中簫長吹起幾分鐘,雪雪聲加水聲悅耳非常,
細佬硬爆,出去上床,可可之後騎住我主動波錫lin,
不停用舌尖挑撥我敏感點,前戲好夠投入,電光式毒龍鑽,好鬼犀利!
盡力張咀,整條含入口來環保吹簫,好鬼正,
吹功超級無敵,好有AV感覺!一吞一吐又啜袋又吞棍,深頂喉嚨,
吹簫時仲會淫眼黎電我,爽到無倫,真係少D定力都唔得了,
叫停帶套大戰,肥西多水,un~un~un~叫得好淫蕩,佢對巨乳又上下唔停咁fing,
視覺效果搞到我醒神,愈來愈多水,
換咗幾個姿勢,佢無黑面好配合,屌到淫聲大叫水到渠成,
最後轉番正常位屌到環保口爆升天,正到無朋友!
多謝師兄分享~~
黑色誘惑,正妹。

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-9 13:17