[老撾(寮國)] 5. 我人在拉翁的最後一晚......

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

今早起左身...
我就走左去食西早
26蚊連靚咖啡....cls,乜撚野物價

就坐車打算去永珍北車站揾去萬榮既車
因為根本無資料顯示點訂

而你去網上揾既,好多時要你有電話
火車我又無興趣坐,因為中國做既聽講管理同發車都好差。
所以我始終揀巴士
去到先發現,佢11萬係等齊客開車
根本無得預買

好啦,我番去按摩之後去做gym
原黎星期日係唔開,唉

好吧,我就去一間環境十分好既扒房,佢既帶子十分出色
價錢分別係扒20萬
帶子20萬?
另外唔知道點解會有多碟菜既物體20萬?

總之最後95萬吧...
港紙380元左右

我就打道回府,番拉翁。

接住我要講既野可能會離題
請自行決定睇唔睇..................

我從細就有祖先加護,我相信無乜人明白係乜
細個做壞事既時候會出現鬼打腳
我細個乜都夠膽死亦殘忍,去田裏面捉啲青蛙仔放炮仗炸死佢哋。係我做呢件事既時候,我隻腳忽然比不知明既野打。共三次,我十分清楚!
係果時候我就知道,我身邊一直有加護物體存在。

所以我其實很少做太壞既事。

今次黎拉翁之前,我一直透唔到氣。兩個博頭一直扯緊。呢個狀況我意為係我有拍金遜焦慮或者抑鬱,好啦
今日5:35我番到酒店打算放低行行落去雞圈睇下,果時候個人開始鬆番。

我就覺得舒服左,好
入到去當然好多囡,我就揀左個訓緊教既細細粒148左右既細小女仔.....係我揀完都唔敢望佢
因為實在係太..
當我上到去房間打算準備時
我個身忽然又出現呢個緊張情況,我忽然感覺原黎係自己做緊業,所以會有甘既情況....
原來係懲罰緊我....

之後你可能會問我,講甘多廢話有無keep住下去。
佢好乖,沖好涼後就包住毛巾輕輕訓左上床聽住歌,係度訓,只露出頭部和圓66既眼珠望下我就閉眼訓。

我係果一刻,我撥一撥佢既頭髮,摸下佢塊面。真係太...
唉.....其實係咪為左自己既獸性,而要去做落去。

完左之後,我覺得自己要走。係呢度甘樣,我有d接受唔到,會拆福。

佢地既方式其實係用K仔之類引佢地農村既女仔,吸引佢地有得玩,有得食毒品,6:00點既時候有大食會。

就像20年前既深圳吧。

我相信呢篇係我係度最後既筆記。

番到香港,我會去做番d善事。因為我深感內疚,唔係對其他人,係對自己。

假如你有能力就私下給她們多一點錢,不要給雞頭發現。

萬般帶不走唯有業隨身
在萬象,都遇過在炎熱大街上。特然間走咗入結界,雪櫃內咁凍。再走多一分鐘都離開咗。熱返哂。
回復 bangkok ##3 的帖子

最近感觉有人刷屏 这个区 版主大人
Strange story which seems not relevant to this forum
回復 hei1987 ##4 的帖子

創建新帖子只是為了創建新帖子

Creating new posts solely for the purpose of creating new posts
最後登錄2023-8-27

已禁止樓主在本區發表主題

回復 yiuman ##1 的帖子

拉翁安全嗎
回復 Kevinli25 ##9 的帖子

ok其實無問題

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-14 02:03