[指壓囡囡] 鳳城指壓

好啦咁~~咁我唯有忍住先啦~~
唔知呢排YUKI 有邊日會呢?
剛試e奶,碰碰車,獨龍,口爆,服務好,佢cat kiss時加上猫爪爪得好舒服,多水!!<請各ching加點分,小弟唔夠權限睇相!!唔該!!>
唔記得講,keeper話双飛只收五舊,下次可能會試試!
又一個女女爆鐘...
你地幾多點鍾去可以試到?因為聽日我想去~thx
係唔係得yuki同zoe 值得一試?
yuki同zoe 來個雙飛 咪正到爆!!
超~~~
話yuki 咩36, 37 波果d都唔知有無上過, 對波硬掘掘重話係真波
指壓玩服務就唔駛講架啦, yuki一定過30歲
佢皮膚係好, service 係ok 既, 但有邊條指壓女唔係咁???
樓上果d 疑似打手, 新account 重要一唱一和
各位ching 睇完d 所謂report, 興烚烚既時間, 真係要停一停, 諗一諗.............
無謂人財兩失
等我聽日去試下先啦~~
終於去左試!揾左美琪今晚先再講
冇上黎一排.咁多禁止訪問既
pitch 發表於 2011-3-23 01:16
超~~~
話yuki 咩36, 37 波果d都唔知有無上過, 對波硬掘掘重話係真波
指壓玩服務就唔駛講架啦, yuki一定過30 ...

平心而論.yiki係唔差架.我個番食list 入面top3tim.不過.上面果兩條友又堅係唱得屈機左D
講囡就輸比春記.三RIVER.GOLD 田呢D架啦.一分$一分貨.佢又真係平過人地30蚊.不過呢度最可取係間房.
乾乾淨淨.我試過一次係春記同條囡搞搞下天花版有老鼠行過.冇錯.因為天花光管果度透明既.清楚見到係老鼠.之後...........
回應 cokelight 的帖子

呢個場由於小弟尚未到訪!所以唔會亂咁俾評論. 但係其他三個場既囡囡都唔差!! 而環境則以三川似乎最好1!
cokelight 發表於 2011-3-24 11:31
平心而論.yiki係唔差架.我個番食list 入面top3tim.不過.上面果兩條友又堅係唱得屈機 ...

Yuki 我都上過, service 係ok 既
但睇唔過眼d 寫手過分吹噓, 偏離事實o羅
老老實實, 鳳城可食用既女真係唔多
有 ching 睇完上到去, fit 既女食唔到重要打怪獸就無謂啦
pitch 發表於 2011-3-24 23:24
Yuki 我都上過, service 係ok 既
但睇唔過眼d 寫手過分吹噓, 偏離事實o羅
老老實實, 鳳城可食用既女真係 ...

完全同意.好似我禽晚咁鳩流流.落左去目標直指zoe姐.聞名不如見面.
的確有d ching 包膠天上有地下無.期望什高.相頭係冇得彈啊.而且夠彊素顏tim.
不過.一肚肚紋.對波又巢巢地皮.服務係唔錯.不過又唔係d 包膠講到咁high 果隻

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-29 02:32