切換到窄版更改語言
註冊 找回密碼

141香港論壇

大力仔 - 港九各大藥方有售〖 一心一意 〗優質浴巾清洗消毒
熱門搜尋: 請稍候...... 進階模式

[產品推介] 天然健康食品大力仔【大力仔信箱】, 有專家為你解答問題     [複製鏈接]

「友誼大使」勳章 超級元老勳章 高級元老勳章 百萬富翁勳章 傑出成就勳章 論譠元老勳章

魄力
16435 點
魅力
10209 點
潛力
83 點
黃金
66612 兩
151324309 元
發表於 2017-6-10 |顯示全部樓層 |舉報
Benelli 發表於 2017-6-10 06:52
請問幾錢一盒, 點送貨法, 收貨先畀錢嗎?

請收PM……!多謝你的支持!

超級元老 [發消息]

「友誼大使」勳章 百萬富翁勳章 論譠元老勳章 高級元老勳章 超級元老勳章

魄力
17265 點
魅力
7602 點
潛力
0 點
黃金
6858 兩
5543816 元
發表於 2017-6-13 |顯示全部樓層 |舉報
謝謝師兄分享!!
覺得正請比力 + [魄力]係我的動力!!!

「友誼大使」勳章 超級元老勳章 高級元老勳章 百萬富翁勳章 傑出成就勳章 論譠元老勳章

魄力
16435 點
魅力
10209 點
潛力
83 點
黃金
66612 兩
151324309 元
samsai 發表於 2017-6-13 12:04
謝謝師兄分享!!

多謝你的關注!

魄力
582 點
魅力
36 點
潛力
77 點
黃金
0 兩
24941 元
半打,1打有冇discount.......

魄力
16435 點
魅力
10209 點
潛力
83 點
黃金
66612 兩
151324309 元
發表於 2017-6-14 |顯示全部樓層 |舉報
hippo526 發表於 2017-6-13 16:16
半打,1打有冇discount.......

魄力
2328 點
魅力
346 點
潛力
76 點
黃金
46 兩
57612 元
發表於 2017-6-15 |顯示全部樓層 |舉報
寫返個食用報告支持一下
本人 40中,已婚,除左有自瀆習慣,亦有搵囡囡。
呢兩年性事開始力不從心,同囡囡做問題不大,但間中亦有打軟鞭情況。
最大問題係同老婆做,唔知係心理影響定係咩,搞好耐都唔識硬,硬得起但硬度唔夠,又好易軟返,而最大問題係根本射唔出,次次都要扮有射(我用體外射),然後極速走去廁所扮沖洗,久而久之老婆已經發覺有唔妥而有微言,我唯有用精神緊張,工作攰等做借口。
自覺咁樣落去唔係辦法,遲早會婚變,於是開始上網搵資料,本來想試偉哥,犀利士等,但面皮薄唔想睇醫生,問過幾間藥房都係話無賣。
有幸睇到呢個專欄,買左兩盒,擺左半個月唔敢食,最後的起心肝按說明瞓前食兩粒,半夜硬醒左 3次,之前從來唔會,第二朝出街買早餐,諗起色情野即時扯旗,要拿拿淋搵張櫈坐坐冷靜返,跟著嗰兩日感覺到下身係有啲異樣,唔識點形容,好似有股力聚向下身咁樣,第二晚半夜都有硬醒,但就無第一晚咁犀利,硬度係有明顯改變,大細就無明顯唔同,至於副作用我就唔多,頭痛,面紅,心跳等等都無,係食完會有少少胃氣。
按食療法 3日一粒食完兩盒,用手試吓效果,最明顯係細佬好硬同好脹,射精後唔會即時軟。
見效果唔錯買多 6盒,期間同老婆做,效果好明顯,細佬一掂即硬,硬度亦夠,中途唔會軟,做時有感覺,最後成功完事,老婆笑容返哂嚟。
琴日再買 6盒,食完一個療程睇下以後可唔可以保持到現狀。
寫呢個報告,係想以我食用後情況,去幫助有同樣問題但又心大心細,唔知食唔食好嘅人有個選擇 。
當然大力仔唔係神藥,我食後亦有試過同囡囡有做唔出嘅情況,可能係我過度縱慾,但比起未食前情況好好多,未食前出唔到軟左硬唔返,食用後出唔到仍然好硬可以打出。希望我嘅體驗可以幫到大家,多謝收看
已有 1 人評分魄力 魅力 黃金 收起 理由
Avatar hkdlz + 1 + 250 + 3 + 3 發帖很用心啊! 多謝你的分享!非常讚同!

總評分: 魄力 + 1  錢 + 250  魅力 + 3  黃金 + 3   查看全部評分

喜愛女優...
愛田由  波多野結衣  橘エレナ 麻美ゆま 青山菜々 蒼井怜 花井メイサ 浜崎りお
仁科百华 JULIA 長澤あずさ 春菜はな 風間ゆみ 恵けい 芦名未帆 乃々果花
小出遥 佐山爱 佐藤美紀.........哎! 太多不能盡錄

魄力
313 點
魅力
1 點
潛力
0 點
黃金
0 兩
4262 元
發表於 7 天前 |顯示全部樓層 |舉報
可怎樣購買?

魄力
16435 點
魅力
10209 點
潛力
83 點
黃金
66612 兩
151324309 元
foxywolf 發表於 2017-6-15 18:22
寫返個食用報告支持一下
本人 40中,已婚,除左有自瀆習慣,亦有搵囡囡。
呢兩年性事開始力不從心,同囡囡 ...

師兄!向你敬禮!多謝你的分享!
希望大力仔繼續可以幫到你,祝你性福!

魄力
16435 點
魅力
10209 點
潛力
83 點
黃金
66612 兩
151324309 元
sixsevensixnine 發表於 2017-6-16 02:43
可怎樣購買?

魄力
1226 點
魅力
53 點
潛力
43 點
黃金
10 兩
9975 元
發表於 5 天前 |顯示全部樓層 |舉報
真係有效, 無副作用? 有無食左10年既人證明?

魄力
16435 點
魅力
10209 點
潛力
83 點
黃金
66612 兩
151324309 元
hotmann 發表於 2017-6-18 12:54

你放心試下就知。冇十年有八年,我本人可以證明!大力仔有效,無副作用!

魄力
2328 點
魅力
346 點
潛力
76 點
黃金
46 兩
57612 元
hotmann 發表於 2017-6-18 12:54

副作用我就無咩,我唔會去諗 10年後嘅事,我只係想即時解決我現有嘅問題!
至於效果,我寫得好清楚,其實食之前我都係有懷疑有無效果,但係唔食又點知有無效呢!?
已有 1 人評分魄力 魅力 黃金 收起 理由
Avatar hkdlz + 1 + 250 + 3 + 3 非常贊同!

總評分: 魄力 + 1  錢 + 250  魅力 + 3  黃金 + 3   查看全部評分

喜愛女優...
愛田由  波多野結衣  橘エレナ 麻美ゆま 青山菜々 蒼井怜 花井メイサ 浜崎りお
仁科百华 JULIA 長澤あずさ 春菜はな 風間ゆみ 恵けい 芦名未帆 乃々果花
小出遥 佐山爱 佐藤美紀.........哎! 太多不能盡錄

魄力
3 點
魅力
0 點
潛力
0 點
黃金
0 兩
1389 元
朋友試過話覺得效果唔錯, 想買多三四盒開始療程...
想知道大約幾錢

魄力
16435 點
魅力
10209 點
潛力
83 點
黃金
66612 兩
151324309 元
發表於 4 天前 |顯示全部樓層 |舉報
billy601 發表於 2017-6-18 22:10
朋友試過話覺得效果唔錯, 想買多三四盒開始療程...
想知道大約幾錢

魄力
1341 點
魅力
68 點
潛力
612 點
黃金
319 兩
1798532 元
發表於 前天 08:19 |顯示全部樓層 |舉報
點交收,係咪可以送到指定地點?

魄力
16435 點
魅力
10209 點
潛力
83 點
黃金
66612 兩
151324309 元
發表於 前天 12:31 |顯示全部樓層 |舉報
litlitlit 發表於 2017-6-21 08:19
點交收,係咪可以送到指定地點?

重要聲明:本網站是以即時上載留言的方式運作,141HONGKONG.COM 對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見 (如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。141HONGKONG.COM 有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。

手機版|Archive|sitemap|聯絡我們|141香港論壇

GMT+8, 2017-6-23 06:10