年青人, 不是沒有想法, 而是沒有辨法?

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

真的想出人頭地, 耐何, 做什麼都要本錢.. 錢從何來?
慢慢来咯
今晚六合彩五千萬金多寶,去買個希望啦!~
企定!抬頭望下個天,然后咪埋眼低頭深呼吸,諗下你今年幾歲,可以做到d咩。

你就唔會慢慢來 X2
有錢有想法也唔一定成功,師兄!我睇你寫既標題只感到負能量,做人始終要一步一步,個個年青人都有理想,有抱負,但唔係個個都能實現理想,成功非僥倖,努力,經力.毅力,領導力,........等等..!!! 缺一不可,係好難架,但係都要面對,挑戰佢,正面d啦,年輕人,你有既本錢係時間,或者開始時候張要求降低少少.放下身段去工作你會開心好多!加油!
六合彩幫到你...
再唔係改名做陳X聰, 食軟飯!
老豆老母有咪得囉!
只能夠說...等一個機會/爭取機會同珍惜機會
There is no short cut in life. The harder you work, the more luck you get.
如果是捷徑,也是險道。美成大久呀。
先要有能力... 否則有機會都把握唔到
你無錢, 其他人都無錢

有幾個一出生含金鎖匙, 做李生個仔

但點解人地會自救

你就怨天尤人

你問下自己有無踏實咁努力過先啦
搵人合作啦,可以互相幫助~

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-20 18:28