[吹水] 上一樓一,撞見fd嘅老婆

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

昨天想試一試C室條女,因A,B,室都試過,點知,條女一開門,我打咗個“答”即刻走,佢係我fd嘅老婆,佢可能唔記得我,因為只係好多fd一齊食過一次飯,果次佢特登帶剛剛落來香港的老婆,介紹俾我哋識,各位,俾咗你哋,會點呢?講唔講俾個fd知呢?

討論

朋友妻 咪亂黎, 吊少一個 免麻煩發表於 2011-10-11 14:33
唔係咁好彩呀CHING? 咁都比你撞到? 係咪好熟嘅朋友先? 如果係就當唔知算啦...
咁好彩呀CHING?

約佢地兩公婆出黎食飯,再望真少少,睇下自己有冇認錯人
你同個朋友有幾熟先?

如果真係好熟, 就要提下佢. 如果唔係, 都唔理得咁多. 條女係邊到做呀?
回覆 RickyLi 的帖子

家家有夲難念的經,不應出聲!
條女得就食埋 幫補下你個fd
朋友妻, 咪走雞
咁正
吊大力一點
回覆 囝囝囡囡 的帖子

agree x 2..................
得既就食, 出得黎你賣我買, 邊理得咁多
人有相似, 有冇機會認錯?
睇下同個fd熟唔熟, 另外要睇下有冇同個fd出黎玩開(or對方都知你有出黎搵開囡囡)
如果真係好熟, 不妨探下個fd口風, 睇下佢同老婆有冇乜野事發生左
因為都聽過唔少大陸老婆落到黎轉頭就唔見左人, 出左去搵快錢
如果表面冇事, 咁可能係個fd既老婆想私底下搵快錢返祖家, 又或者係欠人錢唔敢同你fd講

當然, 如果唔係太熟的fd, 比我就當自己時運高, 冇見過就算...
時運高,當認唔到啦。條女得既就照入閘,屌咗都冇人知啦。
回覆 RickyLi 的帖子

如果係好朋友,就吾好制!知就算!女方出得黎做,實有原因!好難明個中原因!
回覆 xxxaddict 的帖子

以前成日一齊出來玩架喇,不過自從佢北上識咗呢條女,少咗見,因為小弟唔方便北上。
賣得身既預左有呢一日架啦 , 仲要係香港tim ,

所以想點係妳自己決定 , 比我想上一定上 , 只係就唔會口臭臭走街唱lo!
回覆 JJson 的帖子

我好肯定係,咁責係同fd講
更加興奮啦

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-6-1 09:58