[其他] "中國風光攝影 - 大地山河篇" 相片選舉(花絮區)

火..   [複製鏈接]
簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

題目 :-  "中國風光攝影 - 大地山河篇" 相片選舉(作品區)

每位參加者貼一張相 (只限一張) ,相片不以質素為主,以中國大地山河風光為主題,相片必需係自己拍攝,作品可加上文字介紹該城市,內容越詳細越好。

如用他人照片而被發現,將會取消資格。

濾積勝出五期頭四名參加者,可獲頒攝影達人勳章  

作品謝絶色情

不設留位

7/7 23:59 截止

每一張作品都可以先得25/25作為鼓勵,其後會由會員投票 (無論正身、分身,每名會員只許投票一次),以每人需投五票方式,票數最高十名可得到 :-

第一名可得千足金1000兩,另獎分100/100
第二名可得千足金750兩,另獎分獎75/75
第三名可得千足金500兩,另獎分50/50
第四名可得千足金250兩,另獎分25/25
第五至十名可得千足金100兩,另獎分10/10

嗚謝煩惱版主贊助第一名 50/50 及第二名 25/25 獎分
嗚謝水晶晶版主贊助第一名 50/50 及第二名 25/25 獎分
嗚謝靚爆鏡版贊助千足金頭十位每位一萬兩

只接受已報名會員張貼作品,已報名會員名單如下 :-
趙元暢                CM3924                leekf333                j0j0
laukwm             tmc2010                Whisky                supreme1023
shotgun             kitkat88hk            dollarmen             cowboy109
沉睡小五郎         pf12a                     BECKHAM2           oq9l
luvsupernatural  lomei                   small-rice             HKOXSEX
dasak                  6.30                      felsino                   Aaboss
kevinkac14        kingkong_hk        maestro                tung1871
chhoalex            porter69                鸚鵡王子              German69
stw56230312    kk6338                  jason23                 小朋友號
Joney                 精益求精                zhenxieyi                parma
沙三少                福樂kitty                oldcake                 x星星x
回覆 讚好 不讚 使用道具

waiking 發表於 2012-7-3 09:25
今次只接受一張相,請只選一張

改左囖~
我只系想让其他人能看到景点的补充吧!

中國大陸我最遠都只係去過廣州......冇大地山河嘅相可以參賽......

只能講句 : 各位師兄加油!

補充內容 (2012-7-3 09:39):
OMG.....潛左水添.... (T_T)

直接出相啦,已經係作品帖啦

可以投得票未呢?

輪友 發表於 2012-7-3 10:12
可以投得票未呢?

未咁快, 而家係先收集作品, 稍後會出投票架

可以投得票未呢?

未,作品未齊

可以投得票未呢?

未呀.........開始投票會再出帖........

禾岩岩先發現到..黎唔切報名

補充內容 (2012-7-3 10:46):
多謝~waiking版大

x星星x 發表於 2012-7-3 10:45
禾岩岩先發現到..黎唔切報名

補充內容 (2012-7-3 10:46):

只此一次咋

Yes Sir~絕無下次

x星星x 發表於 2012-7-3 10:53
Yes Sir~絕無下次

報名帖你收唔到邀請咩

waiking 發表於 2012-7-3 10:54
報名帖你收唔到邀請咩

禾今朝睇都無提醒,岩岩禁提醒先見到

我搵番相簿仲有好多係褔建影既相牙,唔知可唔可以食住個勢去創作區開番個帖黎賺分呢

x星星x 發表於 2012-7-3 10:55
禾今朝睇都無提醒,岩岩禁提醒先見到

個報名帖早兩日架啦

waiking 發表於 2012-7-3 10:56
個報名帖早兩日架啦

1 小時前
waiking 邀請您參與話題 "中國風光攝影 - 大地山河篇" 相片選舉(作品區)   查看 ›  

自己無留意到...
收到版大提醒馬上衝入黎了

今次冇報名, 入黎支持下

x星星x 發表於 2012-7-3 10:59
1 小時前
waiking 邀請您參與話題 "中國風光攝影 - 大地山河篇" 相片選舉(作品區)   查看 ›  

下次留意番啦

先有報名帖,方便我安排,如果唔報名直接出作品就會好亂架啦

跟住作品帖,最後就係投票

截止報名未?
如未,我參加。

momomo1997 發表於 2012-7-3 11:13
截止報名未?
如未,我參加。

已經截咗止啦