[TS專區] 問如何 食人妖(有陰道)那種

大人 發表於 2018-8-28 10:51
回復 CPKELVIN ##13 的帖子

How about enter ? 都係TS 場?

ENTER我未幫襯過, 唔知喎。網上搵嘅料冇話係TS場。

"不大的一个场子,里面也有泡泡浴缸,MM数量不多,大概就20个的样子,还是会有几个好看的。

妈妈桑还算好,就是感觉稍微有点捉急的样子,每次都要过来催你要不要带MM走之类的话。不过不用理会就好。"

=====================

食TS就去STRAPS, 食LB就去OB啦, 基本上幼稚園學生就做返幼稚園學生應做嘅野, 乜都唔識去D大路嘅場就最穩陣, 到你升左LV識得玩先去冒險試新野啦。

STRAPS

"全曼谷,不,应该是全泰国最美变性人,没有之一,场子不大,客人基本上每天都是爆满,里面的妹妹(姑且认为他们是妹妹)特别会挑逗人,搔首弄姿,动作极其妩媚,你只要跟她要眼神的交流和接触,直接就对你放电不停,那感觉就是确认过眼神,你是我要打的人,不对,是遇上对的人.....

果然,男人更懂男人

不过,里面的妈妈桑是出了名的坑,神坑,动不动就强制跟你要消费,不是100,200能接打发的事儿,动不动都是500-1000。如果你不给,妈妈桑就会用蹩脚的中文骂你,说你心不好,巴拉巴拉一大堆,知道你给小费为止。

尽管是这样,里面还是人满为患,因为漂亮啊。

里面还有个神坑的规定,就是你点了个妹子请她喝酒,中途换人的话要给这个妹子1000铢的小费。

酒水价格:Ladydrink:200,Barfine:700,LT:3小时7000,一晚上是10000+,ST:3000,带回酒店是4000"
由開業玩到而家,從沒必要給小費,咪做壞規矩。你有即埸指抽另計
CPKELVIN 發表於 2018-8-27 23:48
Transexual 跨性別

CHING別介意我更正一下

TS不錯就是transexual, transexual是指變性, 男變女, 女變男

跨性別是近年左派愛用的字眼, 泛是非出生就是男或是女, 包括變性, 人妖, 雙性人等等, 甚至是沒動過任何手術, 生理上是男, 心理上認定自已是女性(或反之)的人

回復 sex_10m ##1 的帖子

C兄,我上次食完次後先可以確定佢係TS,因為真人好靚,而且全程主動。附上佢V7 相,你就知我點解會食左TS都唔覺。

師兄識食
人妖只有尿道沒有陰道,能降妖隧道者得皇道?
holein1 發表於 2018-8-29 14:06

C兄,我上次食完次後先可以確定佢係TS,因為真人好靚,而且全程主動。附上佢V7 相,你就知我點解會食左TS都唔覺。

第二張美圖秀秀
sex_10m 發表於 2018-8-27 21:52
首先 TS 代表男变了女  即切了JJ  及有了人工陰道
小弟或可能其它師兄都想知点分辨 及 想插
望各大俠分享

其實同食囡一樣,上套去馬囉...
隨時你响泰國食左TS都唔知架...

無話邊個方法一定準...
囡、媽咪會講大話、有師兄話睇手似唔似男人手
有師話睇佢多唔多水出...

我諗除左醫院驗身,無一定準既方法

啱咪去馬囉,我就淨係食囡既
但真係食左TS既話,你唔知,咁其實咪一樣
一晚半晚,比錢買娛樂,何必太認真?

當然,沉船另計...
回復 holein1 ##25 的帖子

好能正   几$
回復 sex_10m ##32 的帖子

佢開我5k泰銖,還4k 成交。有需要pm我,比佢v7過你
holein1 發表於 2018-8-30 01:41
回復 sex_10m ##32 的帖子

佢開我5k泰銖,還4k 成交。有需要pm我,比佢v7過你

佢係香港出現過的
回復 alex008 ##5 的帖子

我都未TRY過,咁人做隧道有無水?會唔會收縮?同真有咩分別?
Nana2樓啦
回復 smallderek ##34 的帖子

佢仲有去上海,韓國,日本tim。到處搵食
wechat上好多TS, LB
holein1 發表於 2018-8-30 17:49
回復 smallderek ##34 的帖子

佢仲有去上海,韓國,日本tim。到處搵食

佢又準備嚟香港了
其實妖好玩好多
holein1 發表於 2018-8-29 14:06

C Hing 食到好野

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-6-3 07:15