樓主: eddie1982

[TS專區] 关于 Straps 一問

Barfine +ST ฿4600 貴少少 手術都要錢

你去OB Barfine ฿700+ ST ฿2500

我去OB Barfine ฿700+ ST ฿2000
回復 starbuster ##17 的帖子

勁呀!師兄教睇相 多謝分享
已经算是黑店了。三四年前还好。
现在看到中国样子,还不当鱼肉来砍。
多謝各位師兄! 小弟學到野
回復 Ocutt ##18 的帖子

我日日都想同你地一齊去玩過,無耐行唔開
Ocutt 發表於 2018-9-2 12:25
Barfine +ST ฿4600 貴少少 手術都要錢

你去OB Barfine ฿700+ ST ฿2500

明白,原來TS收費唔止貴過LB仲貴過女女。。。
志在見識下
太重口味, 過唔到心理關口, 但都多謝師兄分亨
Straps真係少d定力就入道,去完再去其他gogobar已經睇唔上眼
硬着头皮走进去的,一群女女围过来,不停对我放电,说实话,我那时有些手足无措
門口睇一流,全nana最靚的女係哂度
據聞有D straps囡囡跟本係屋企有錢,出黎做純粹為過癮

印象中,約半年前去 ST 3000 + Bar fine 700
另加350去短鐘房

個次感覺麻麻,好似想快快趣趣想我出,拿拿臨接第二個客咁
我上次去都系OB Barfine ฿700+ ST ฿2000抵玩滴
小弟未去過strap,想知佢地喺台上著bikini定會脫?
我之前唔知呢間係TS場試過同條女講價3000/3小時可返酒店陪飲先開工,
但後尾發現有喉核即時嚇一嚇縮左無去,因為重未入魔道

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-6-3 04:19