樓主: terence.fung

[正宗桑拿] 土瓜灣明珠桑拿

回應 ttyiu 的帖子

我冇詳細地址,但查過是土瓜灣石塘街,即舊金門戲院...
中女我最鍾意~
Great and Thanks !!!
回應 dicktsui2010 的帖子

我都覺得是。有時看日本av那些人妻、義、義母等,那種感覺真係后生女做不到的...
回應 happyq88 的帖子

師兄,你之前去時房間是否已經很光亮?說些那次過程分享一下呀!

都係黑MA MA...我都不下20次..呢個場..不過...d女手骨就OK GA.....係中女D 0者
真想lin下骨右想係咁e出下火都ok..咁ga價錢...重想點 .....
因為我紅磡返工..所以之前成日去.....(都係想lin下骨)..e+就唔知點lu.......
回應 happyq88 的帖子

咁師兄有冇去過新寶按過?地方有冇明珠企理?
另外明珠去了那麼多次了,又有冇些靚NO提供?
terence.fung 發表於 2011-4-29 22:56
回應 ttyiu 的帖子

我冇詳細地址,但查過是土瓜灣石塘街,即舊金門戲院...

馬頭圍道和漆咸道北之間的一條路仔.  
kentabo 發表於 2011-4-27 18:39
$388 Cash&Look Card同價...剩機好似有D貴

388都話貴??!! 大家仲記得機場始祖嘉麗華嗎, 十幾年前都4百幾
回應 kentabo 的帖子

$388真是很便宜了-香港桑拿機場來說...
thz for sharing ...nice post

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-6-3 10:56