[TS專區] 蛇美揀中變性人

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

救命
在蛇美大廳中間揀中件變性人,返到酒店奇奇怪怪,都估到中招,都唔知點解佢可以入蛇美搵食
咁有𨳊流先
你點知佢係TS呢?
我都中過招,後來和其他女女吹水才知道,蛇美大廳裡會有二、三個LB,特準放入池中的
可以問她是否true lady 的。
dellwtko 發表於 2017-7-4 18:00
咁出奇!未聽聞過!

之前有日本人偷拍YOUTUBE蛇美入面,我還都有見到之前誤食的LB在大廳裡,是別的女女告訴我,服務生特準進入面
fpaomn 發表於 2017-7-4 18:28
之前有日本人偷拍YOUTUBE蛇美入面,我還都有見到之前誤食的LB在大廳裡,是別的女女告訴我,服務生特準進入面

之前已經同Barr兄係度討論過,基本上LB係唔會自己入去搵食嘅,果次係Barr兄自己帶入去仲有人問價添!今次仲話服務生特準入去,我相信不久將來就會話蛇美變咗LB FL吧!我都唔再係度發言囉!
基本上LB係唔會自己入去搵食, 服務生做壞風氣
回復 fpaomn #4 的帖子

好pk,害到無哂mood
回復 donny #9 的帖子

離哂大譜....
之前收到风🈶️TS存在,通常近后門……似乎waiter放他入来,该店作风变,已前的waiter 不会讓佢地進来,兄弟们只与韩国人鬥快简女!
如果是TS囡囡自己入去,咁未免太冇操守了。
真係未聽過WOR... 好小可能
回復 jenny2222 #12 的帖子

勁賤,為左做生意,正pk
回復 bing5354 #13 的帖子

咩原因都好,完全不能接受
回復 yoyoyo1234 #14 的帖子

試過一次已經嚇到9縮
回復 and_but_so #1 的帖子

點發現? 咩情況?
回復 aa370251 #19 的帖子

一摸,假西
回復 and_but_so #20 的帖子