[話題分享] 港姐一線粉鮑由我頸鍚到大脾內側,奶完又錫,錫完又奶,仲洗埋袋底,全身漫遊做得好足,全程無偷懶

名稱: 港姐一線粉鮑
地區: 太子
網址: //141-hk.com/zh/B34487-新蒲崗-一樓一-港姐一線粉鮑.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

係人都知,男人唔滾,除非無銀,今日中咗場波,唔去搵囡就真係浪費馬會一番好意,今期見新蒲崗 區有件囡囡幾合眼緣,硬係要去見識吓啦,入到房,大家有講有笑,加上互相撫摸一輪,了解多咗,自然水到渠成,除衫沖涼,佢咁熱情主動,招呼一定又好用心,唔會Hea做嗰隻,都算敬業樂業。寬衣解帶去浴室,36D大波貼住我上下前後磨,推完壓,好撚爽,洗到乾淨晒,梗係水中簫啦,港姐一線粉鮑望住我嬌媚一笑,幾乎想爆比佢,好在囡囡口下留情,乾身上床,港姐一線粉鮑由我頸鍚到大脾內側,奶完又錫,錫完又奶,仲洗埋袋底,全身漫遊做得好足,全程無偷懶,抵讚!服務細心全身上下瘋狂奶錫,奶袋啜蛋落深喉,啜得我鬼咁興奮,到細佬度落力吹奏,環保份子,吹功好犀利,落力吹到雪雪聲,直瀨橫啜,一深一淺,深淺快慢,換六九式吹奏,吹到唔叫唔停,搞到我慶恰恰,好撚舒服,之後帶套埋牙,先來個帶套女上騎,騎術上乘,佢捉住我隻手,係咁騎,騎得有節奏,到中段男上抽插,下下隊到入子宮咁,港姐一線粉鮑比我屌到反晒白眼,流晒西水,來回幾個回合,最後坐喺床反轉囡囡,提起雙腳坐上來,變反身M字抽插,將籮友壓入去,入到最入,囡囡亦自動上下打樁,西水亦不斷流出,開恆turbo,成張床都震埋一份,插多百幾吓,爆精收工,爽都雙腳軟晒蹄,港姐一線粉鮑咁靚女之餘,服務功夫又有保證,唔怪得咁多師兄讚啦!
騎術上乘
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-6-3 06:46