[泰北/清邁/清萊] 去咗清邁幾間B2B嘅報告

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

首先清邁嘅夜生活真係比起曼谷少好多,多數其實都係得啲酒吧陪飲,同埋有幾間B2B但係其實啲B2B都係冇咩女冇咩質素

我就去咗幾間係141到上面見過同埋喺Google都聽過人哋介紹嘅咁都有啲女嘅相等等等同大家分享吓。不過有每日上傳限制。聽日再upload。

Pink Station

Dolphin

Miyabi

想講清邁真係唔算多選擇,同埋如果想玩得盡興,最好都係食返少少泰文。我今次就冇試到任何一個女女,不過喺Bangkok就有。
有興趣可以去我隔離post嗰度睇,但係我見到清邁有耐性嘅話都會執到一兩個滄海遺珠係嘅。
等你update   月尾同女性朋友去 佢要做spa 打算偷跳

不太認同師兄所講,你講呢3間都是全套店

Chiangmai 還有拾幾間暗按Spa&Massage

仲有Outcall 同Freelance 都沒有試過就下定論
Yes, Chiangmai is less prosperous than Bangkok
Nightlife is also limited
Thanks for the sharing
回復 心急人上2 ##1 的帖子

清邁現在有點危險,有風險會被綁票到緬甸的詐騙園區。
不建議去玩。
sathai 發表於 2023-6-11 22:46
不太認同師兄所講,你講呢3間都是全套店

Chiangmai 還有拾幾間暗按Spa&Massage

真係無試outcall freelance, 有無攻略可以介紹下
心急人上2 發表於 2023-6-12 07:27
真係無試outcall freelance, 有無攻略可以介紹下

Out call 有些有店舖有些冇,有一間叫Home Alone有店舖
或可以用Gxxgle搜尋及V7

Freelance 可以去The Chang , Soung Up , Yellow Zoe
Differ及infinity
Freelance 也可以用Sxdeline , daxing, TxaiFriendly
ThaxFriendly 試過仲帶去遊山玩水
Freelance 也可以用Tw用Ig
wartwo 發表於 2023-6-12 00:51
回復 心急人上2 ##1 的帖子

清邁現在有點危險,有風險會被綁票到緬甸的詐騙園區。

清邁同曼谷都有,電騙集團勞工短缺
個廣西大6女網紅,就係響曼谷男模餐廳被落藥

唔知近日清邁失蹤果位馬來華女,是唔是已被送KK園區?消息好離奇
好似夜遊節目曼谷同芭堤雅好D噃
roadpeople 發表於 2023-6-12 13:31
清邁同曼谷都有,電騙集團勞工短缺
個廣西大6女網紅,就係響曼谷男模餐廳被落藥

這也太可怕了......................

那泰國現在不適合單兵了,可能2~3人也有風險...................
清邁未去過
Thanks for sharing ching, going next month

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-6-3 06:04