[賽後報告] 甜心BB 莞式一條龍服務,正宗嘅莞式服務和快感, 有如身處天堂般嘅快樂

名稱: 甜心BB
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/C16418-太子-一樓一-甜心BB.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

甜心BB 喺太子區出名難約,打咗幾次電話搵佢,要等到佢忙完先預約到,幸好仲有段時間未比人卜咗,可以安心約戰夢中女神,入到房,大家有講有笑,加上互相撫摸一輪,了解多咗,自然水到渠成,除衫沖涼,佢咁熱情主動,招呼一定又好用心,唔會Hea做嗰隻,都算敬業樂業。寬衣解帶去浴室,36D大波貼住我上下前後磨,推完壓,好撚爽,洗到乾淨晒,梗係水中簫啦,甜心BB 望住我嬌媚一笑,幾乎想爆比佢,好在囡囡口下留情,乾身上床,甜心BB 由我頸鍚到大脾內側,奶完又錫,錫完又奶,仲洗埋袋底,全身漫遊做得好足,全程無偷懶,抵讚!服務細心全身上下瘋狂奶錫,奶袋啜蛋落深喉,啜得我鬼咁興奮,到細佬度落力吹奏,環保份子,吹功好犀利,落力吹到雪雪聲,直瀨橫啜,一深一淺,深淺快慢,換六九式吹奏,吹到唔叫唔停,搞到我慶恰恰,好撚舒服,之後帶套埋牙,先來個帶套女上騎,騎術上乘,佢捉住我隻手,係咁騎,騎得有節奏,再來男上抽插,下下隊到入子宮咁,甜心BB 比我屌到反晒白眼,流晒西水,來回幾個回合,最後坐喺床反轉囡囡,提起雙腳坐上來,變反身M字抽插,將籮友壓入去,入到最入,囡囡亦自動上下打樁,西水亦不斷流出,成條鳩入到盡,小小動作已經令甜心BB 瘋狂,咬實牙根以每秒兩三下抽插,插足兩分幾三分鐘至抽出除奪狂爆,射到鳩軟為止,甜心BB 咁靚女之餘,服務功夫又有保證,唔怪得咁多師兄讚啦!
Reply 开发新女 ##1 Add Thread

2F, room 1 and 9, much better.

Thank you for sharing !
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享

多謝師兄分享!非常詳細嘅報告
回復 开发新女 ##1 的帖子

多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-30 23:51