[PS3] 聖鬥士星矢戰記

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

以上影片乃youtube提供,與本站無關; 若無法觀看,可查看原網址

以上影片乃youtube提供,與本站無關; 若無法觀看,可查看原網址

Namco Bandai通過Fami通公佈了(聖鬥士星矢)系列動漫25週年發行的PS3遊戲,聖鬥士星矢戰記(Saint Seiya Chronicle)
遊戲以HD畫質登場,聖衣和必殺技都還原原作的場景,而玩法方面,大約類似無雙!

(圖片)

7月2日最新圖片

星矢
0000526535.jpg 0000526536.jpg
0000526538.jpg 0000526537.jpg

紫龍
0000526539.jpg 0000526540.jpg
0000526541.jpg 0000526542.jpg

冰河
0000526546.jpg 0000526545.jpg
0000526544.jpg 0000526543.jpg

0000526550.jpg 0000526549.jpg
0000526548.jpg 0000526547.jpg

一輝
0000526554.jpg 0000526553.jpg
0000526552.jpg 0000526551.jpg

8月19日最新影片

10月7日最新影片及資料
http://141hongkong.com/forum/for ... ;extra=#pid26500895

推出日期: 2011年11月23日
又期待又怕被傷害..
BANDAI D GAME 真係麻麻...

BTW, 好怕D聖衣反晒光...
回覆 讚好 不讚 使用道具

Princeparty 發表於 2011-6-23 15:20
童年回憶,好期待!
新版漫畫不知所謂!

PS2 O個隻有無玩? 都OK...
不過我始終都中意漫畫版的聖衣多D.....TV版有D怪...

chopstck 發表於 2011-6-23 15:31
PS2 O個隻有無玩? 都OK...
不過我始終都中意漫畫版的聖衣多D.....TV版有D怪...

我無玩PS2 果隻!
任天堂就有!
聖衣方面,我諗見人見智!

Princeparty 發表於 2011-6-23 15:36
我無玩PS2 果隻!
任天堂就有!
聖衣方面,我諗見人見智!

O個隻係格鬥, NMCOT...

任天堂我都有玩
ししししし しめめぜぜがが ががががが
ががががががが ががあああああ

似無雙我就有D期待, 唔好好似PS2咁格鬥就好.

呢隻真係會買

正WO!闖十二宮!如果D絶招細節位做好D就更好!

I don't feel any different with PS2 one

趙雲 發表於 2011-6-23 16:22
似無雙我就有D期待, 唔好好似PS2咁格鬥就好.

可惜條片得少少,但係我都覺得唔錯!
值得期待!

DarkWizard 發表於 2011-6-23 19:09
呢隻真係會買

好過仲係玩三國!

seaking112006 發表於 2011-6-23 21:08
正WO!闖十二宮!如果D絶招細節位做好D就更好!

我想有齊所有人!(海神,冥王)

test-test-test 發表於 2011-6-23 21:13
I don't feel any different with PS2 one

PS 2 is FTG ,This Game is ACT !

真係出聖矢game,好在唔係無雙

kiza 發表於 2011-6-23 22:27
真係出聖矢game,好在唔係無雙

好似係無雙模式!

chopstck 發表於 2011-6-23 15:43
O個隻係格鬥, NMCOT...

任天堂我都有玩

師兄仲記得呢個密碼

真心英雄 發表於 2011-6-23 23:31
師兄仲記得呢個密碼

哈哈, 一定啦, 我想知唔入有無c兄可以過到玫瑰路?

哇~~~~ 好期待! 記得當年第一隻星鬥士星矢game是任天堂的! 當時仍是2D啦...打十二宮時亦只可以往左右兩邊避對方的攻擊....

chopstck 發表於 2011-6-23 23:37
哈哈, 一定啦, 我想知唔入有無c兄可以過到玫瑰路?

諗起好似好難過玫瑰路!