[情報] 60天食女報告- 一樓一 樓上骨 K壓 深圳絲襪按摩女 第4集

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

第一集可以睇呢度
http://141hongkong.com/forum/thread-944147-1-1.html
第二集可以睇呢度
http://141hongkong.com/forum/thread-945689-1-1.html
第三集可以睇呢度
http://141hongkong.com/forum/thread-946107-1-1.html

第14位
網址: 隔離台 可以去 GOOGLE SEARCH , K K 福僑大樓
身高: 150-155cm
國籍: 中國
服務: 320
樣貌: 5/10
身材: 5/10
服務: 8/10
年齡: 自報32, 我估40-45
簡評: 呢條絕對係撞鬼先會食, 個晚心情一般, 飲左D酒, 但仲有7分清醒, 上去諗住搵舊相好, 點知唔係度, 之後見到有個著護士裝+絲襪, 樣似清新版張柏G既小姐入房, 就咩都冇講跟左佢去, 點知一開口已經係雞仔聲+昆仁口音既普通話, 不過個人唔係好清醒, 推底佢就上套狂插, 阿姐都嚇一嚇, 因為未有水, 就拎住野係佢個西狂磨, 冇耐就有水, 然後就砰砰, 阿姐入晒戲, 搞到我插得好過癮, 射完之後自己去沖涼, 個人精神晒!出番去見到阿姐個樣後, 我心入面講左一百句粗口, 唔撚係呀, 5尺都冇, 番屋企即刻睇佢有冇廣告, 隔離台先有, 哇, 完全同一個人同兩個人既身型..... 屌那媽 photoshop

嚇到手震影唔到...

第15位
網址: 隔離台 可以去 GOOGLE SEARCH , Annie 卓明樓
身高: 160-165cm
服務: 300+50 tips
樣貌: 6/10
身材: 7/10
服務: 8/10
年齡: 自報30, 我估38-42
簡評: 網友介紹佢骨技OK, 見佢身型唔錯, 不過就真係老, 竟然自報30... 或者可能係佢講得唔正, 我聽錯, 聽佢口音應該落左香港十幾年, 骨技上同深圳D按摩差唔多, 不過冇咩特別, 同福樂發利個幾位冇得比, 叫做按個陣舒服, 按完又係唔舒服, 升空就一般, 有樣野要彈就係隔離台D相真係PHOTOSHOP到離晒譜, D相係咪條女廿年前影? 不過而家都唔算話差, 仲有女人味, 開大都可以

見佢有魚網, 叫佢著來睇睇, OK就開大, 著完後收到CALL要做野, SORRY

第16位
網址: K壓
身高: 160-165cm
服務: 400+150 房錢+300 tips
樣貌: 8/10
身材: 6/10
服務: 6/10
年齡: 自報22, 我估18-20
簡評:
平時有約開K壓既女白天時就去開房, 不過今日食開個條M到, 就問我試唔試佢表妹, $400 + 自己出去開房, 去到MTR等, 唔錯, 雖然係大陸妹, 不過係幼幼, 個樣夠得意, 可惜唔識香港話, 佢個名究竟係小加, 小家, 小瓜, 小媽定咩呢? 唔Q知, 佢話遲D有可能跟佢表姐落K壓做, 而家試下先, 哇, 你成家人都係做囡囡架? 你表組已經介紹過佢細妹, 佢家姐, 同N個FD, 而家連表妹都有, 唔怪得咁多大陸人點都要落香港啦, 唔鬼理, 食住先, 條女好生手, 叫佢幫我吹消, 佢話佢唔識吹, 只係玩過二胡..... 尿胡? 條女真唔知定假唔知, 以為真係玩樂器, 我就叫佢幫我含條野, 呀! 大陸思想教育真係幾成功, 叫佢含就含, 一野含住唔放口, 一味用條利係咁打圈, 唔識吹但又吹到我反晒眼嘔晒白泡, 最後吹左廿幾分鐘, 口爆左, 佢就狂嘔, 話好魚味, 問我係咪成日食魚, 抖陣就做野, 完全我玩佢, 佢0服務, 不過咁先好玩, 反應好真, 令我好滿意, 可惜溝通唔到, 如果唔係仲女朋友feel, 大家有興趣第日可以去K壓搵搵小加, 小家, 小瓜, 小媽

*以上簡評我其實係個幾月前打既, 今日最新消息, 條女最後俾人包左, 未來2年都唔會做呢行

部電話唔知咩事, 影到咁

第17位
網址: 絲襪按摩女, 深圳
身高: 150-155cm
服務: 600+200 tips
樣貌: 7/10
身材: 7/10
服務: 6/10
年齡: 自報22, 我估23-26
簡評: 有日上深圳OFFICE做野, 大陸同事介紹, 深圳一間邪骨場有絲襪按摩玩, 原本我唔諗住去, 叫佢俾我諗諗先, 點知條PK大陸仔係我諗既時候車左我去(我以為去公司), 落車就有條後生女拖住我隻手, 中伏!
但對腳OK跍, 又黑絲, 扯左TIM.... 但如果公安到左既話, 扯得仲勁呀! 扯起個人係咁打!!! 最後我戰勝左理智, 回頭走人, 點知條大陸仔已經去左HAPPY.... 留番我同條女坐係度ON99, 條女話我冇興趣唔緊要, 叫我坐係間房等條大陸仔, 坐住等既時候我隻手失控, 係咁摸佢.... 最後我話唔做愛, 問你識唔識用腳幫人按摩? (之前香港試過有條女用絲襪腳幫人按摩), 佢就話試下, 冇耐佢就叫我等陣, 換左套戰衣... 哇屌你, 你即係叫我屌你者, 我唔想坐15天呀!!! 講完佢已經幫我吹緊.... 呢句老作, 我始終理智行先, 訓低俾佢用絲襪腳按摩, 佢好生手或生腳, 好似當我係個波咁踢.... 最後都係頂唔順, 上左.... 好彩最後平安無事, 不過下次咪搞

有2張相出唔到, 搞緊!
回覆 讚好 不讚 使用道具

最後嗰幅黑絲相好正!

師兄可否pm小弟去開邊間K壓有o靚妹玩?

師兄真係鐘意玩偷影

godone168 發表於 2012-4-17 17:20
師兄真係鐘意玩偷影

正常做呢行既女點會肯俾你影

個2張相死左

師兄可否pm埋小弟邊間K壓有o靚妹玩丫 !
敢激

onineboy 發表於 2012-4-17 20:41
師兄可否pm埋小弟邊間K壓有o靚妹玩丫 !
敢激

間間都有, 睇你牙力

謝謝ching 詳細包膠

師兄可否pm小弟邊間K壓玩?!

speedlin 發表於 2012-4-17 21:02
師兄可否pm小弟邊間K壓玩?!

登打士街既金仔(唔係寶城)

超級撒亞人 發表於 2012-4-17 21:21
登打士街既金仔(唔係寶城)

Thanks ! Ching

寶城俾人吹得太大, 搞到好多人狗屎垃圾都要話好味

多謝師兄分享

C兄最後都係敵唔過對絲襪

好精彩, 期待下一集

多謝分享

You are so lucky to enjoy so many gals

JJson 發表於 2012-4-17 23:38
C兄最後都係敵唔過對絲襪

係佢太誘惑