[曼谷] (新手)六日五夜曼谷純食囡囡之旅 Day3 (超詳盡report)

泰國夜店類別: 酒吧 場所名稱: BACCARA 網址: 
是次消費: 3000~3999銖 日期:  消費意見 一定要試 返啅指數: 10/10

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

(新手)六日五夜曼谷純食囡囡之旅 Day1

(新手)六日五夜曼谷純食囡囡之旅 Day2

---------------------------------

(新手)六日五夜曼谷純食囡囡之旅 Day3 - Soi cowboy 之旅

都係先來一張囡囡相先

登錄/註冊後可看大圖

開波!
---------------------------------

今日又訓到成兩點幾先起身,上網check左一輪之後決定去食魚翅,於事又去左siam站一間好出名叫「曼谷魚翅」。跟住網上既地址真係搵死人,搵左成個鐘先搵到間野,都OK好食,一個人一煱細翅加個通菜白飯可樂 total $1140

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

我決定每日只食一餐好(lunch),事關我訓到成兩三點先起身,食完去搵囡囡之後再向街邊買小食食到飽,咁樣係最符合經濟效益,因為我今次既TRIP講到明係為左食女而唔係食野。

anyway~ 我食完個魚翅之後都只係5點都未到,我又唔想行街於是又返左酒店計劃今晚既攻略!

諗左一大輪決定今晚去soi cowboy,上網搵埋點去就出發,第一次坐地下鐵去到,都係個句.... 跟住D人教既方法行真係好難搵,最直接既方法係地下鐵有個出口直頭係街頭個到!唔駛行來行去!不過我唔記得左個入口號碼希望有人記得補返。

可能係我蠢,跟網上D人講行錯左路結果行左成半個鐘先搵到… anyway~ D吧好集中,個人覺得比NANA好行。不過都係去得太早 (8點左右...) 成條街都唔係好多人,囡囡都唔多…

我行左一圈決定去好多人介紹既 BACCARA!! 果然係好野,個場唔係好大不過台上面既女多到數唔晒。只可惜實在有太多囡囡,好似迫地鐵咁款,機本上只係可以望得見前兩排既女,後面個幾十個完全睇唔到!!!而且台上太多人囡囡幾本上無發揮既空間。好多都只係就咁企左向到。衣著方面呢,大部分都係透視裝減低左好多中伏率,不過囡囡既可食用率卻偏低,好多都好後生不過一係假波一係唔靚。之後我決定上上層(地下個層可以睇到上面個層既囡囡裙底的)

上層係無上裝的囡囡,將中伏率減到零!不過少好多囡囡(少一半),而且有一點要注意,就係如果你向樓下坐底左叫左野飲之後想上上層係要另外叫多支野的!(平時就唔知,我個日就係咁)所以大家要小心,如果發覺唔鐘意地下個環境就直接上上層!個人覺得上層舒服好多(而且可以食煙)睇囡都可以睇得清楚D。

仲有一點好仲要!就係盡量坐近樓梯上來既地方,我坐左向最入,結果好多囡囡都唔係向住個個方向,D女唔轉身唔走位企左向個到就係個到!而舞池入口就向樓梯附近,所以盡量坐出D好D!而且如果無女睇得上眼都要比D耐性,因為上下兩層每part舞都會有一批全新的囡囡出現(唔同衫的),total兩批上下層如是,所以囡囡既總數係台上囡囡數目x2

我坐左成個鐘都無人來煩住迫我簡女!呢樣好過Patpong既agogo好多!自由自在無限時間!

我叫左條女來個lady drink,去廁所見到第二個正好多即刻換人,不過要lady drink都要等佢地完左一PART舞,頂佢一part舞足足成半個鐘!所以如果睇中左就好快D叫定!

中途我又發揮我既SOSO本識同左坐隔離既鬼仔傾計。佢德國人,來過泰國成10次係泰國食女專家,仲叫我下次一定要去芭提雅,話咩都平一半咁話…

頂佢個廢個囡囡真係足足半個鐘之後先過來!囡囡一坐埋來就好快話想上房,我都無咩所謂,不過頭先等左咁耐,一於足住佢傾下計先,順便抽下水睇下係咪真波。一見係真波就去馬!

cowboy玩法有D唔同,肉金係完事後直接比囡囡 $2500,我當場只係比左600 bar free同埋野飲錢only。囡囡帶我去左隔離街一間幾好既房到,房價 $380(只有1hour)再加作業工具 $70… 牙刷毛巾同埋套…

食左兩個外地今晚食返個本土,囡囡叫AUM,25歲,雖然係泰mix泰不過個樣鬼鬼地,80﹪似Q版Sandra Bullock (生死時速1女主角),大概得160,全程由頭到尾都好有笑容同埋拖手拖得好sweet。

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

好啦,入房又係各有各沖涼之後,毛巾一開!嘩!屌你正呀喂!有D肉地同好好波!!!!我諗有D CUP!真波,個形仲要好燃靚!又可以車輪,技巧一般反而有女朋友FEEL!

我馬上玩弄佢一對不能一手掌握既巨乳!個種包滿同真材實料既觸感… 簡直好似食蟹粉小籠包D蟹粉多到漏出來一樣… (我講緊咩?...)

anyway~ 佢一直都好sweet咁笑笑口,當我以為佢準備上套吹既時候佢竟然將個套飛埋左一邊然後一口含落來!環保吹!正!技巧呢?佢係溫柔型,我BUY!5分鐘就帶套上馬。

都係個句… 小弟真係有D大… 囡囡話有怕痛叫我慢D,我反問佢平時點接外國客,佢話佢只會接亞洲客… 我「哦」一聲就一野插入去,佢深深地嗚左一聲就正式開波。今次都係真水又無9叫,好好feel!

玩左女上>狗仔>男上> 最後都係用返女上來衝刺!佢對天賦之物向我上面搖來搖去,我一路好唔客氣地狂揸狂插又狂揸! 最後佢無晒力訓左向我上面我就完事了!

完事後佢仲kiss多我幾野先拔出,真係好sweet! 肉金直接比囡囡佢又竟然無問我囉tips!

總分我比93

之後十指緊扣咁送我行返出大街就goodbye kiss~ 講真呢個真係有D唔捨得!
不過一雞死一雞鳴!只可留精不可留情,船可毀不可沉!

明天要去挑戰浴場!

又打文打到零晨四點了。

----------------------------------
聽日既day4係 超長篇 [曼谷絲綢之路] 加特別版, 敬請留意!

ps: 所有銀碼為泰幣
u like this girl,she is quite beautiful
回覆 讚好 不讚 使用道具

又係一件好野~真係無得輸
繼續支持

支持Ching 辛苦你了

正正正,睇曬你d報告,真係想再去多次thai :)

回覆 appletreeman 的帖子

真波
good luck
nice ball

Good Report
Waiting more update on tomorrow

師兄,其實小弟都係agogo bar fans,睇晒你三個帖,小弟都想分享一下。
其實個個埸都係完事後先俾$女女,雖然以泰國人本性,一定吳會渣流灘,但始終都係完事後俾$好,自己叫有番D保障。無可否認,king castle係曼谷黎講最高質素,至少廿條放得落口之餘仲係高質,不過呢個場D態度就一般,我試過請條女飲杯野,都諗住上房,叫佢錫我個咀一下,吳制之餘仲西面起身走,攪到我個FD都要陪我離場。
Anyway,恭喜師兄食到好野,我一個月都會要一次BKK,有

師兄,其實小弟都係agogo bar fans,睇晒你三個帖,小弟都想分享一下。
其實個個埸都係完事後先俾$女女,雖然以泰國人本性,一定吳會渣流灘,但始終都係完事後俾$好,自己叫有番D保障。無可否認,king castle係曼谷黎講最高質素,至少廿條放得落口之餘仲係高質,不過呢個場D態度就一般,我試過請條女飲杯野,都諗住上房,叫佢錫我個咀一下,吳制之餘仲西面起身走,攪到我個FD都要陪我離場。
Anyway,恭喜師兄食到好野,我一個月都會要一次BKK,有

又一pretty girl !

多謝師兄泰國食女報告

jaapming 發表於 2012-5-11 00:40
其實個個埸都係完事後先俾$女女,雖 ...

真係不能同意更多!

間野d mamasan真係煩到呢... 仲要黑面吹人叫女!
我都覺得完事後先比$好d, 不過 king's castle d mamasan 一定要我比左錢先(其他只係比bar free)... 我第一次去玩咩都唔識....

anyway, 今次好好彩真係個個囡囡都好nice! 可能我通常lady drink時都大讚特讚d囡囡先啦(好好笑容又真係低讚既)
同埋聽d師兄講一定要搵d對自己笑既囡囡, 我一直keep住呢個做法最後都食到好野!

你就好成日都有得去玩... 我而家都好想過返去... 好難忘泰國既每一晚!

ps: 你個message好似未出晒咁既!?

追貼中,加油

多謝c兄多日來告.冲凉我以前去一間几好的在phatthanaka路,以前叫osaka,現在忘了叫什麽名,乘的士去應可以,高質,較少人識

全部都係正女,我剛返黎依家想去,可惜我只去pattaya la.bkk我又晤想去太多日本仔同埋得short time .i like gf feel all niht ar.suport yr report add oil

囡囡不錯,多謝報告。

very detailed report, thank you . & good food too!

泰妹就好服務,呢個又靚,讚.

Ching, I wish I can follow you to all these places, the girls are so much attractive and I trust you must be very much enjoyed. Good.

thank you brother sharing
I have watch all 3 days report
so good
keep a good work and fuck hard
haha