高级SN技术,口爆 FS.秋波

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

FS. 秋波
link:http://mo.nightlife141.com/zh/39 ... -FS伴遊-FS.秋波

剛剛上到去, 見一美女開門, 同佢四目交投, 即刻認出佢就係秋波, 女女眼大大, 有氣質, 十分靚女, 咁跟住佢入房la, 女女好好傾, 一齊除衫先, 一見囡囡除衫就知無入錯黎, 基本上瘦底, 35D白滑大波波, 女女5'6"高, 有長腿, 身材比例好好, 跟住去沖涼la, 又吹下水咁la, 沖浴仔細温柔.床上女友式大車, 女女都全程投入, 做嘢勤力, 又吹又奶, 環保吹得幾用心, 深喉含得好舒服, 好落力, 含到我細佬通身口水!! 入正場la, 女上佢搖左好耐, 大大話話5分鐘都好, 騎功好惦, 腰幼而有力, 節奏有慢有快, 係上面搖咁耐女女無話過攰, 叻女要讚la~  為免女女太攰, 我反客為主, 男上, 轉後入推車, 又轉返男上, 衝刺百餘下後間可不可以Finish in  your mouth,佢話OK,...... 最值得一提, 囡囡d反應真係幾堅~~ 由開頭用手掩住個口唔想叫出聲, 到後來我搞興佢, 佢仲叫到好似av 片咁大聲, 仲捉到我實一實, 出真水, 啜佢lin頭好敏感, 話"好癢但又好爽" ~~ 果刻睇住佢個樣, 好enjoy咁, 完事後囡囡話對腳有d酸軟, 一齊訓左係度攤左一陣, 我又成機抽下水, 最後沖涼

謝謝報告
多謝你的報告
回復 wtsherry #5 的帖子

口爆 FS.秋波﹐正。
回復 Igirl #1 的帖子

个样还可以。。。。。
謝謝報告
口爆我至愛
多謝師兄分享...............
好有槍手既感覺呢師兄

多謝CHING分享
多謝師兄報告
不是我的美眉,不爱这类的

好正阿,邊度來阿師兄?用左幾錢?pm阿唔該。

Very good advertisement! PLus thanks brothers for highlighting them!
回復 naughtyching #17 的帖子

Thanks for sharing! This is really GREAT!
多謝師兄有靚相報告!!
這對波好誘人
多謝師兄分享
食奶食西,
感謝分享!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-24 10:01