[中、南美洲] 出太平洋之秘鲁囡囡

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

出差去到秘鲁,靠個客不如靠141既ching,有ching提供www.amorosasdelperu.com呢个網,但hotel block 9左,刁
唯有靠個客
點講好呢,南美呢面既人,只要有波有羅就有market,唔理咩樣同埋豬排,真係嚇死你
個客起酒店幫我call左個女上房,刁,豬排,彈啦,返屋企嚇鬼啦刁你
之後再來左個長髮,大眼,面尖,金髮,但無奈,又是肥底。不過是9但上啦唔想等啦,因為南美既審美眼光同我地唔同。
囡囡唔識英文,我唔識西班牙文,吹唔到咩水,不過囡囡話自己18才,大學讀建築。 唔好玩啦,大學生30美元食到?不過後生女就係真既。
食野過程唔講啦,服務一般,不過有態度,冇黑面甘啦。做完byebye。
第2日起酒店附近食早餐,不過都10點啦,甘酒店就起大學附近既,
講到呢度,ching們你地一定心諗唔係話見到條囡囡呀麻
um....有時呢d野就真係甘,仲見到佢仲同佢條仔tim
原來30美元真係食到大學生架

con ching, you really xx a college student. Good.
回覆 讚好 不讚 使用道具

hahahaha well done brother good story!

Wow so funny!!!xd 30usd uni chick lol! Thx for the report anyways!

不過南美都係肥底...

are you still there? can give you more link to call, most of them are asking about $100.

normally the hotel would block the internet. Whcih hotel you are ? are you in Miraflores area?
here's more : amigabellas.com  kineperu.com,

OOO.. .famous colleague fuxk series!! you are 男主角\

多谢师兄分享

秘鲁还很落后吧。。。。会不会治安不好?

囡囡話自己18才,大學讀建築...

有冇幫自己胸前

...僭建

去秘魯找"秘撈"大學生MM

大學生都已經唔易揾,重要响秘鲁,Ching真係為食家

$30 very good price, good experience !!

Wow.....shot at South America ....good experience

Thanks for your sharing !!!

30USD食到大學生.仲要撞正. YOU'RE SO LUCKY~

多謝師兄精彩報告

謝師兄精彩報告, THanks for sharing

The economy in Southern America is pretty bad. Most people are unemployed and there is no welfare like any first world country. US$300 is like a month pay for many of them.