巨乳Bowie報告,有驚喜(含真人相)

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

十一黃金週接近尾聲, 開始見到有多D囡囡番黎...
睇到主頁見到有幾件啱食,JOJO, 小樂都好似唔錯...
就打電話去約小樂,JOJO...可惜唔得閒有野做緊~~
咁問問有咩好介紹...就醒左件大波妹比我...

Bowie
http://mo.nightlife141.com/zh/72 ... 伴遊-no.114-Bowie
睇AD相,小弟就覺得還可以...吸引力唔係太高
但點知去到見到真人,又唔係咁認為...
真人真係比AD相靚..
先比大家睇下囡囡Send比我既生活照

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

過程入房一望,囡囡眼仔大大,笑容幾好咁同我打招, 一身OL SUIT打扮...斯斯文文..唔錯!!
都幾啱我眼緣…就叫囡囡報鐘..!!
大家坐底吹陣水了解了解一下, 到大家除晒衫...驚人發佢對波好鬼死大對,真係著住完全睇唔出...
而且對車燈仲係真野....正啊...即刻係到不停咁玩佢對波
比大家睇下佢對巨乳..

登錄/註冊後可看大圖

係浴室到幫我沖涼...態度幾好,幾細心架....
問我怕唔怕太凍或者太熱...
囡囡同我玩波推,係咁磨我,真係好鬼死舒服........
然後就幫我吹蕭....屬中級環保吹....技巧可以,有進步空間...
然後就上床慢慢玩啦...開始錫我全身, 食提子咁…
慢慢錫落去, 係細佬周邊游走左一陣, 然後開始幫我吹...吹左都差不7-8分鐘左右..都幾用心去招呼我..
要帶套做啦....囡囡下面都頗為緊下...毛毛唔多,正常毛毛,整齊...
插左幾分鐘, 換姿勢女上…睇住佢對波係到擺下擺下...真係好正...勁有視覺享受...
最後用狗仔式推爆佢...囡囡都幾推得下...唔怕就住就住...仲聽到佢D水聲
攪到我一時刺激過度...爆左....爽晒
再黎一張全身照, 囡囡係影相時都幾怕羞...要求唔怕好影正面...OK.冇問題!!
真人身材,樣貎都比AD相吸引....值得我考慮番食!!

登錄/註冊後可看大圖

討論

吸引: 5.0 搶鏡: 5.0
惹火: 5.0
吸引: 5 搶鏡: 5 惹火: 5
發表於 2012-10-8 09:12
身材不錯 真是好耶...
只是胸上有公仔扣點分
回覆 讚好 不讚 使用道具

dun_hillz 發表於 2012-10-7 10:02
身材不錯 真是好耶...
只是胸上有公仔扣點分

其實我又冇咩所謂囡囡身上有公仔...
唔好一大幅山水圖就得

又大又真
正合小弟心水

其實看起來不錯呀
只是前幾張看不出來有那麼大就是了!!

Dear sir: nice picture thank you.

身材真係好正喎, 波波夠晒大!

其實真的看不出來有那麼大
真的是脫了才驚為天人!!!

身材好有本錢!

回復 tidy520 #1 的帖子

Thx for sharing the photos. Pretty pace and tits.

多謝真人相分享~囡囡好正

多謝真人相分享

公仔係波上大扣分

回復 tidy520 #1 的帖子

好有感覺,可以上

very nice shape and beautiful face, how munch did y spend ching ? Also, you link seems not working

Sorry, the link woks now. I can found her and your photo are better than thr AD,thanks

謝謝巨乳報告.

感覺真是太棒啦~不枉此行!!

看AD不會想找,沒想到真人好吸引人,必食啊