嫖俠BOND007【新場、新女、收音機】系列 (2) 4個仙女

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

【新場、新女、收音機】系列嘅第二炮當然喺「新女」啦!等我介紹一下今次上過嘅囡囡啦!佢哋都喺晌仙樂都。

8368 思佳

嘩!嘩!嘩!呢個不得了,有前首席紅牌嘅影子,重喺改良型添!因為對波又大、又真、又滑、又柔軟,乳頭直徑 9mm,乳暈直徑為30mm,粉紅至淺棕色,皮膚又白又滑。老家好似喺河北。服務一流,沖涼嗰時已經開始有服務提供。妹妹好窄下!有幾窄呢?窄到我插唔入(當然,我細佬又寧舍大又寧舍粗)。不甘心,再搵佢上房多一次,今次加啲油晌套外面,入咗!返啅都值得回味!大家睇相啦!

wingsns 兄補充的資料:只試過8368思佳, 服務真的很好! 肌膚嫰滑, 軟軟又富彈性的雙峰, 最適合先做鴛鴦浴, 再進房!嗓音也很好聽, 聽她在耳邊說些温柔婉語, 特別能增進氣氛!又, 更正一下資料, 囡囡應是河南人。

結論:有樣有身材,有前首席紅牌嘅影子,一定要試!

6013 杉杉

東北姑娘,老家長春,在仙樂都已經一年,貌美、波大、身材好、皮膚滑、健康膚色。服務很用心、很落力;吹功了得,問她有沒有客被她吹爆,隨口數出來的個案也不少,兄弟們可要小心在意;做愛反應良好,叫床聲婉美清脆。看來她已熟讀【仙記三紅】、【三紅接班人】、【神秘紅牌】及其他有關紅牌的文章 ,認為寫這些文章的作者很無聊 ,誇張得討厭。

結論:有樣有身材好服務嘅囡囡,尤其喺喜歡吹的師兄們就一定要試!「吹」喺指「吹簫」兼「吹水」!我覺得佢身材挺好吖,但喺佢話返完老家之後重咗五斤,所以我都唔好意思影佢相放上嚟。佢晌仙記一年我都冇揀過佢,重五斤我就即刻揀佢,原來我鐘意肥肥地嘅囡囡!

8393 圓圓

東北囡囡,擁有一雙又大、又真、又柔軟嘅波波。嚴格上對我嚟講佢唔喺新女,不過離開咗年半再返嚟,都算新啦!佢嘅服務好好,我以前試過都好滿意,不過今次叫佢唔洗做服務,一沖完涼即刻埋牙!點解咁呢?因為我知此女好大食好砌得,所以一埋身就砌啦,無謂浪費時間做服務。叫床聲大,高潮時叫得好大聲,連隔幾間房嘅相熟囡囡事後都話卑我知聽到圓圓叫!最重要嘅,喺佢晌床上嘅表現同叫聲成正比,簡直喺野馬狂奔!點解我要慳番做服務嘅時間呢?因為佢高潮狂叫之後,雖然有短暫時間死下死下,攤軟在床上,但仍會氣若絲遊咁叫住:「還要!還要!....!」 最後我都頂唔順,但仍然聽到「還要!還要!」點好呢?唯有靠指插搞掂佢!

結論:好狂野嘅東北大食妹,如果你肯陪佢砌,床上包你滿意。

後記:有一個囡囡叫成成,攞咗我部手機去玩,事后發現咁....

成成都值得一試架!

補充內容 (2012-10-21 18:30):
【新場、新女、收音機】總洗費喺 28000 港幣 + 15000 人民幣
回復 BOND007 #1 的帖子

睇背影8368 思佳唔錯。下次去澳門要試試
回覆 讚好 不讚 使用道具

这次12月去澳门这四个女女都要试试~~

仙記的東北妹妹好

謝謝報告

喂喂,小燕個收淫機呢?

小弟對6013非常有興趣
唔知幾隻船唔得閒
令小弟有時間偷跳下

我就對8393圓圓好有興趣...

思佳好大波呀

C HING 8368個身材好正WOR~

zhenxieyi 發表於 2012-10-21 14:54
我就對8393圓圓好有興趣...

咁咪去馬囉!

mcdullpig 發表於 2012-10-21 14:00
小弟對6013非常有興趣
唔知幾隻船唔得閒
令小弟有時間偷跳下

祝你有機會偷跳!之後出番個報告向船船示威!

阿力達 發表於 2012-10-21 11:34
喂喂,小燕個收淫機呢?

佢嘅龜頭閘等緊你!

xiaohuben 發表於 2012-10-21 07:49

試邊個?

xiaohuben 發表於 2012-10-21 07:49

記得出報告!

Uncle_Samm 發表於 2012-10-21 04:30

睇背影8368 思佳唔錯。下次去澳門要試試

記得出報告!話007介紹,對你寧舍好!

頭張相片妹妹笑得好開心
表示有看對眼
這樣子玩起來 才會過癮

BOND007 發表於 2012-10-21 17:53
佢嘅龜頭閘等緊你!

誇張•••••••

本人喜愛短髮女女...多謝介紹喔....知唔知 8097 重有冇做呢...呵呵