[手機/平版] ※ Note II LTE 灰色~^^ 開箱啦 ※

4 v4 ^( K7 c" Y+ @ 中point, 據售賣該產品既老闆所講, 經過佢地大量測試唔同品種, 只係得一隻0.3薄殼可以差到 !
回覆 讚好 不讚 使用道具

靚到爆!如果係我就一定開心屎!

睇完之後, 有 D D 對 3 叔改觀

我都想換,不過而家部note用左差不多一年都覺得非常好,無藉口叫自己換機

正宗柱男 發表於 2012-10-31 23:10 ! `) h8 O+ C+ L6 M5 g8 \3 k7 x
我都想換,不過而家部note用左差不多一年都覺得非常好,無藉口叫自己換機
. n0 p& X; {1 t& y( b! j: x: _
如果你滿意自己用緊部機, 真係冇需要換, 你唔換係好正確 !

lomei 發表於 2012-10-31 23:06
9 `4 k+ r7 `& d: d  p睇完之後, 有 D D 對 3 叔改觀
& |  g! G- S' \* u8 t1 l4 x
改好? 定改差?

張家輝 發表於 2012-10-31 14:16 ' K: V1 `( u, b) p
當然, 最安全就係套上套啦~

! ~& e* `/ N( b- M0 y2 U附馬又有新玩具啦4 A  i2 |9 u% l5 r( v, M4 x
! E  h6 x1 B1 J/ a9 Z9 F
部機真係幾靚,我老婆都用,但我始終覺得太貴,我無乜需要,所以我唔會買

關七 發表於 2012-10-31 23:31
# S( R7 m) x( ^$ q2 ]附馬又有新玩具啦
1 p1 N3 z9 g: `- W" X  y5 ?- n4 A9 \9 w
部機真係幾靚,我老婆都用,但我始終覺得太貴,我無乜需要,所以我唔會買 ...
6 T/ i* G* k& r/ ~& b5 z1 w2 i8 s
七嫂愛黎煲劇嗎 ?

嘩咁正,亨利都要買部

張家輝 發表於 2012-10-31 23:33 . u3 Q2 L7 k$ y; ?
七嫂愛黎煲劇嗎 ?

& y+ [0 e  _' i% _佢最鐘意打機,不太愛煲劇,同friend玩what app....face book6 \! U  G* r1 ]

, F& }: }8 F$ Q9 @; `無樣我鐘意

個post正呀!0 s6 |1 v; Y  U# G2 D
  s: {5 T9 s3 h! p0 P
話時話,其實我而家先知原來note2都係用nano sim

張家輝 發表於 2012-10-31 22:00
+ u! m6 O6 J# i4 E6 ^我用左日幾, 不過我唔係不停咁渣乾黎用~ 只係普通咁用~ 但係我會用黎睇漫畫~ ...

$ d! v* @7 Q8 U% a1 v7 G% @咁要多舊電冇走雞啦!

關七 發表於 2012-10-31 23:45 , d& @8 D' y5 A( @
佢最鐘意打機,不太愛煲劇,同friend玩what app....face book; J* S. l# k) g% D& u
/ P" k" Y" ]# g6 J
無樣我鐘意 ...

, A' u9 B. D% _! h 佢自得其樂咪好囉~

太羡摹了

張家輝 發表於 2012-10-31 23:29 & ^7 [$ b% n: a6 o; x1 f
改好? 定改差?

' f1 n7 ^# ~4 ]( h有你嘅推介, 更係好喇

Samsung.... 好 cool  and nice

個無線叉電座幾正喎~ 8 H1 |9 S; Z. H( w

好正,個無線叉電座幾錢

雞虫大支 發表於 2012-10-31 23:49
" U, N6 `) _; _8 b, y個post正呀!8 R* h" Z6 K& s: j  \& z* i

; w4 y( b0 L9 V" p* n: }7 x話時話,其實我而家先知原來note2都係用nano sim
: k& P6 O7 D  z5 \% {+ r" \0 Q
我都係取機當時先知~ 不過去轉咭好快就搞好~

kitkit999 發表於 2012-10-31 23:49
" ~0 D& C/ X% Q咁要多舊電冇走雞啦!
, k# S4 r% {2 X5 u. j
250一定要買唔好放過佢 ! 齋買原裝電唔只250~