惡人玩雞去到去第三世界

火.. [複製鏈接]

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

瀋陽是我今次第一站,也是工作首站,但也成今次真軍之旅首站!我到了瀋陽經過幾天工作便轉去吉林上長白山玩!長白山在長白縣城,點去不是這貼話題重點,今次是滾女滾到過邊境去了南韓對上果個第三世界國家!
由瀋陽去第三國經丹東過去大多是會去”身2周”,因為第三國方面有大型賭場,由貴枝人(香港人) 同馬交人(澳門人) 開張同埋管理,你如果去到”身2周”賭錢自然可以玩到朝鮮雞雞,因為賭場內有領班,囡囡可以用美女來形容,因為佢地接客(比我地外賓屌西係報國家因恩,越比人屌得多就越光榮,先比交流費再入接待室,囡囡會幫你清潔,佢就自己一早洗乾洗淨)果D女性工作叫文化交流員!一般不是強國內同包收你200歐羅,如果是大陸同包要同佢地交流就要比1200-1500人仔睇你想交流幾深,囡囡收到交流費要上激,自己只有工資!不過我建議去屌朝鮮雞絕對值一試,因為無論你點玩,反轉、正常、打則,棟企、倒吊,吹、屌屎眼!絕不反抗!但只得一次!200歐羅你自己計計!點樣去玩,在瀋陽過去一定要參加旅行團,香港人都可以去,不過好像只去到”新2周” 走不去倒”平樣” 要另外再簽証才能過。
我惡人玩當然要玩得過癮!我今次由瀋陽過松河江鎮轉車入長白縣,再由由長白縣過第三國!點解唔去”身2周”因為貴枝人要搞簽証同參加丹東旅行團過第三國,我冇時間等簽証,但想同友人上長白玩,所以去長白縣過第三國,睇圖是長白縣關口!

登錄/註冊後可看大圖

過對面就唔可以有下列三樣野,會打靶!過境前把下述一切放在強國境內,手提無線電或任何通訊器材/手提電話或是衛星電話/拍攝工具!錄音工具!
不用帶行李即日來回!長白縣四處也見到朝鮮文,有很多朝鮮男工來長白縣做事,一天工資不過二十大元人仔,見圖街上

登錄/註冊後可看大圖

長白口岸過境和香港過境一樣,只是有條茂里知到我地冇簽証過第三國,收100人仔落地人情簽証,咁咪方便過關,一過入第三國境味道、人物、環境就使到自然你緊張起來,

登錄/註冊後可看大圖
,圖片在對面強國境內影過去的,你米以為去到搵野食,第三國乜撚都冇得食,冇食店、冇便利店、雜貨店、人民公社店總知一句到尾乜柒都冇,所以今次只是過境屌女,在長白縣先搵好當地有關人等打點一切,去到第三國睇番又舊又污糟、又唔衛生!我一行人經路上當地人目光奇怪見我地好似見怪獸一樣,唔會笑、唔會打招呼、木納表情!經多條小巷,我地就入到一間屋!屋內可以見到有十多個女生,年紀不過十六七八歲,無上妝、素顏、衣著佢地叫話好靚,我地見就好似大陸山區村姑!收費好平!歐羅十雞,人仔收100到百五,人仔歡迎過歐羅,因為佢地收到歐羅要解釋點得番來!囡囡都係個個冇里表情,我見咁平!我要打三個,一齊玩可唔可以,老鼠話得,唔駛問過D女,我友人就叫一件,我就一揪三件!今次我就一屌三!(事後應該雙飛更佳)
之後老鼠就喝尻D囡囡,怪叫一輪朝鮮話,囡囡就個個頭耷耷、眼濕濕跟我同老鼠出外面,之後我就同我老友分開左,事後大家搵唔到,最後在關口先見番。我跟老鼠去一間欄鬼屋,屋外有隙可以向內看,如果屋外有人是可以睇真人表演,其實秋風起幾涼一下,見圖大約是這種屋

登錄/註冊後可看大圖
,屋後見有大廈!強國人叫做呢種樓叫做摭醜房,只得個殼!木屋內我用看勢叫囡囡除衫除褲!脫衣初期三個都唔想除,要我自己落手手,我先用強脫掉其中一個,之後兩個自己除,唔駛我用力!
三個囡囡都是身體較細、瘦、鵝蛋面!單眠皮!不是太美只可以用純情來說,但脫衣之後有波大小三個都差不多,毛少、屁股有大有小, 最唔好就係屋內冇水冇電!只有兩個小盤盛水,房裡只有一張台、一簡陋木床!硬身有布墊!囡囡就用小手巾清潔!三個我都唔知叫乜名,又唔識叫佢地用乜姿勢,其中一個就自動上床,訓係處,另外兩個就戇柒柒企係處唔知做乜?我先要其中個擔下我先!條女只係識含著!我又用手勢叫另外兩條女上床!上到床又係乜柒都唔識做我有棕打手勢先郁下,我有點後晦叫三件!但點都好唔叫都叫左,但最弊就係佢地冇袋冇套套,我只有一個0.02要來屌屎窟用,我一個跟一個教佢地吹蕭、比我指挖西窿、另一件挖屎眼!另一個企享處就著個位比我舔下隻西!二個可以應付,三個力不從心!三條女一件一件比我玩,但都要屌西架!!:冇袋?唉!山長水遠冇理由唔屌,死就死!開講尻硬冇親戚,三件屌件最細一件,真軍開波!
一路屌條女唔敢叫,怕外出有人!另外兩人就柒柒下睇我屌西真人表演,我當然唔會放過另外兩條女,我胞起條女坐上我JJ上插入,叫佢自己UN我就訓享處要另外條女比隻西我玩,另一條女就玩屁股!三舊幾人仔有咁享受都OK架喇!我手指插插下,賓周UN UN下中出第一件!但我見另外兩件女好enjoy我手指插插下,當然唔比佢停,而中出果條女,果然是泡菜人,自然幫我用水杯洗撚!用污黑黑毛巾幫我清潔,之後坐在床尾,另外兩女就訓在左右兩則!在休息過情大家冇交流,冇野講!一切好靜!佢地就自己交談,我就唔知佢地講乜?見冇乜交流咪搵條女口交下,都係唔識吹蕭,我就自助餐,捉條女舔下西,都係新鮮貨,乃乃下自然又出水,我又硬硬地!又屌,我係咁屌,條女死忍唔叫床,都係又衝又踵射晒入去,當拔出jj仲見到白色精液流出,條女就自己摸摸下隻西,見佢有痛感覺,睇下個錶,原來都玩阻個幾鐘,仲有條女味屌,條J夾都唔起,同囡囡手勢交流,教下吹蕭點做,屌西對腳要點罷位!打則點比人摸!狗仔點比人玩!教佢地毒龍鑽!最後打手勢要三個人圍吹我,最後當然教佢地屌屎窟,捉著我未屌果件,半屈膝屁股向天,我就用手指通櫃,另外兩條女就望到實一實,中指在條女肛門抽出又插入!條女面紅晒,又急又忍著呼叫的表情,說話中講: 乜尻e安e打(唔好呀) 我點識聽!又繼續玩,玩玩下條女就冇叫,而我jj便開始硬,另外兩條女見我玩得過癮好似好有興趣,我就捉著其中一個,幫我用中指插半跪享處果條女,兩條女面紅紅,我就上套,反起條女正體位,就正面屌屎眼,套套0.02果然好順暢,一屌就自然順利滑入,條女就怪叫一聲,其他兩條女好好奇睇著我,先知原來呢個窿都可以玩!佢地又學到野喇!一路屌條女一路手震、雙腳原全唔識反抗,又冇力!見囡囡申淫,我又查下其他囡囡波一路屌一路屌!屎眼大腸肉向外反,又紅又鮮色,我又啜下另外兩條女波波,又摸下西,噢!有人出水!可惜呀叔冇力,四q一定死人!終於第三q肛門爆出,拔出來,都係得十滴八滴,下次都係唔好貪心!最多兩件。
綜合分析:
A.        女女只是一般村姑,但是新鮮!雞味唔係太濃!
B.        腳短和日本女性差不多,喜玩掰大屌有點難因為囡囡腳幾有力水。
C.        皮膚不是想像中滑,但隻西要絕對是好鮑,三條女三隻西,隻隻唔同樣,一線鮑、蝴蝶鮑同小青口鮑三隻。
D.        樣子和第三國平養城市差一大段,可能冇化妝,但純到戇戇地。
E.        價平到笑,如果有獨立地方玩大家會便開心!(原來除了錢還可以比食物同日用品,長白縣強國人都係有走去玩,佢地多是帶日用品過去交換屌西)
F.        有些女妝扮差到冇朋友,女胸圍係布同繩帶,一般不美觀,底褲穿洞!可以玩屌爆底褲,即是由底褲洞孔直接去屌女。
G.        衛生差!屋內冇自來水!但用盤盛水!好在天氣冷冷地,唔駛屌到身水身汗。
H.        功夫未到職業水平,唔識就體位,不過你想點玩佢不會佢絕。
I.        長白縣小氣車師機大多是龜公,會同你聯系點去第三世界國搵雞雞玩,長白縣都有雞,但是大多是呀豬媽!另外也有朝鮮雞雞,不過大家差多都是素顏!
玩完與老友失去聯系,最後大家都了解到必會去回關口,所以在關口上見回,大家回程到強國境內之後對邊境看看睇第三國,見你老友金兄柒柒笑笑口,多謝照顧本國囡囡!見圖

登錄/註冊後可看大圖

有錯漏請指正

第一時間趕過來,插返注頭香
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 十大惡人 #1 的帖子

CHING 好正啊, 中出三件會不會危險了一些呢

原來熟人帶路過去啊,果地“姑”良,真系無發展啊,

不過強國果邊唔識頭識路,唔系去食下泡菜就真系一流啊,

我呢地都系跟團去同文化交流員交流下穩陣地啊

說老實話
若是我去到哪
見到這環境 我還真屌不下去.......
師兄真勇 還打了真軍

真係鐵幕都被C-Hing玩穿

Thank you Ching, this is so informative

大開眼界,多謝師兄分享。

師兄犀利,小弟大開眼界。

C兄勁,真夠薑,中出

THIS IS MY FIRST TIMETIMR TO SEESEE KOREA POST好能平呀呀

係咪真係有架...但係內容好鬼搞笑多謝分享

大開眼界!
不過唔敢過去

精彩絕倫!!!

少有朝鮮食女資訊

簡直睇到口水流曬,最衰冇機會去,多謝報料!

ching ya r my idol

此文何止是佳作,簡直係神來之筆。

sexlove1234 發表於 2012-10-31 17:46
第一時間趕過來,插返注頭香

睇到"先知原來呢個窿都可以玩!"我真係笑左出離
之前同友人吹水先講到第三世界可能係最後既男人樂土,惡人兄,你點識云路嫁?