[手機/平版] Lightning 至 Micro USB 轉換器

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

& n7 w+ T- k0 g
6 W2 Z) [. f5 I% H- o: E購自:http://store.apple.com/hk-zh/pro ... B%E5%99%A8?fnode=45: J2 P) @9 g6 B) S7 G1 w! Z
送貨時間話就話5-7日 ,但我兩日內即收到 ,件貨係apple 香港貨倉寄出!) H& j2 ^" X; @8 @1 L& }+ j

7 b% a: N& r3 |4 K使用此轉換器將 iPhone 連接至 micro USB 傳輸線來進行同步或充電,或連接至 micro USB 充電器來進行充電。一條缐搞掂,夠晒方便!& u- S1 C" z9 `5 [3 [5 F% f! U

Lightning 至 Micro USB 轉換器

Lightning 至 Micro USB 轉換器

, T& s9 N" k# I& |) C0 l5 {& x買得ip5 ,個轉換器百零蚊,都值得比啦
$ N3 u; x# W7 k5 _用副廠整壞部機得不嘗失
6 L5 `6 j; G2 C0 O不喜勿插
/ f/ e$ g1 ]* G+ z, _3 X1 q" d
已訂,唔該哂
回覆 讚好 不讚 使用道具

crazywan 發表於 2012-11-9 04:33 8 ^" N' @! U% j6 G6 O8 X# X- H4 @
購自:http://store.apple.com/hk-zh/pro ... B%E5%99%A8?fnode=45
2 W& m( }2 `4 X" R- w9 \1 g9 _送貨時間話就話5-7日 ,但我兩日內即收到  ...

, }8 b$ d2 c) Z4 F; D( B$ A' I 我想問下, 係apple shop郵購貨物, 有幾多種付款方式可以選擇架 ?

張家輝 發表於 2012-11-9 10:54 : L( f) F7 G+ ~% ]; K$ t& }
我想問下, 係apple shop郵購貨物, 有幾多種付款方式可以選擇架 ?
  V6 V9 b) H: ?9 V' b% v6 _% ^2 c+ O+ r
apple online store 接受不同的付款方法,包括1.支票,2.銀行戶口轉帳,3.現金存款,4.信用卡,但以信用卡過數最為方便快捷!$ w( P- F2 ?9 i8 k  R
詳情請參考以下連結:http://store.apple.com/hk-zh/help/payments

crazywan 發表於 2012-11-9 14:40
: j) F9 T- V$ j2 `: K- @+ @apple online store 接受不同的付款方法,包括1.支票,2.銀行戶口轉帳,3.現金存款,4.信用卡,但以信用卡過數 ...
- B& s6 @  O7 |9 z; m' {) ~! W1 p5 [
我訂mini ipad時, 佢淨係得信用咭比我揀咋..........

張家輝 發表於 2012-11-9 15:30
5 ^1 c7 _) v& ~2 H6 R我訂mini ipad時, 佢淨係得信用咭比我揀咋..........
2 ~: E! F- @# i- I7 M+ S, z! R
Sorry!apple online store,好似只接受信用咭訂購,apple電話訂購先做到其他付款方法!

crazywan 發表於 2012-11-9 15:54 - c) ?. s2 V4 X; H1 F$ g
Sorry!apple online store,好似只接受信用咭訂購,apple電話訂購先做到其他付款方法! ...
* s5 `4 L( z: h! `7 }1 {! D( J
原來係咁~ 唔該你~ 咁我焗碌7千幾啦.............

呢個頭堅正!!!

雞虫大支 發表於 2012-11-9 17:10
# W" U  W1 g4 r8 Z; I) N! N呢個頭堅正!!!
+ B# u9 C& N7 L
貴唔貴 ?

張家輝 發表於 2012-11-9 17:17
' W, x' O* ]! x  n/ D+ g貴唔貴 ?
# A  ?! G$ I- L, @2 h- M* U% P
唔貴呀,apple原廠線都要158,30pin轉8pin頭就2xx: H" O& c+ s+ p4 U/ z: C5 t
: r* h0 X. n7 O9 M% c
所以呢個百幾蚊我覺得抵呀

雞虫大支 發表於 2012-11-9 17:18
& m1 ~& n! y  c* T2 U* l# O% [唔貴呀,apple原廠線都要158,30pin轉8pin頭就2xx
3 @/ D  T- v! q7 V  Y/ m4 B' l
4 h$ o5 H$ v& Z% J所以呢個百幾蚊我覺得抵呀 ...

8 e9 K4 t0 E+ a9 T 百幾又ok喎~ 我仲估佢要2xx添~

張家輝 發表於 2012-11-9 17:23 1 J2 W8 A8 J1 f; {$ P$ v" t: e' P
百幾又ok喎~ 我仲估佢要2xx添~

- r$ s. o7 \- P; ], ?1 n! `8 rHKD $158 ja

雞虫大支 發表於 2012-11-9 17:26   ]: F: I0 ?) D/ y
HKD $158 ja

3 l) ^0 f+ o. L" w: A9 y- R 抵玩~

7 b" l! u' ^" k* u4 d抵玩又未算,之前係Apple online store@china訂果過 iPhone 30pin Micro USB Adapter
: B" H5 s) W. R% ~都係人仔$78 ,平過依家新果個~
- Y: {" s* ^: K. `2 d( a3 [
8 _# N6 m0 l. S9 m6 S) i: O

本帖最後由 ckjoe 於 2012-11-10 11:30 編輯 0 g8 _$ \' `  s4 M( a( {

R0 E$ z/ B0 l6 Y6 O$ Z) ^! H, {會唔會有老番代用品呢?

水晶晶 發表於 2012-11-9 09:22
- A  x/ K, d& x% N4 p已訂,唔該哂

* }5 y+ i+ k# H# c& u乃幾時轉用ip5架

張家輝 發表於 2012-11-9 16:37 5 f; H: B7 e, s2 q# e% Q* j
原來係咁~ 唔該你~ 咁我焗碌7千幾啦.............

4 C- G& H2 h  S3 t" f5 q1 `' Z2 Xipad mini要7千幾

ckjoe 發表於 2012-11-10 11:30
$ e% i2 x: W' b) u  j. M會唔會有老番代用品呢?
& j& ?+ h% W3 u$ P  z' G7 P
正如樓主講, 如果老返都唔平得好多/ e* L$ t4 b" |' A' \
點解要老番
( A4 p; ?2 M% b7 |( [4 B幾廿蚊唔值博

雞虫大支 發表於 2012-11-9 17:10 * C- A9 q. o9 x. S! E( Y" s( s
呢個頭堅正!!!
7 C' O# v6 v8 K
咁你訂左未呀

lawson. 發表於 2012-11-10 11:38 ; ~/ w% G; G8 o8 L. |5 \
乃幾時轉用ip5架

( Z4 M+ S2 }3 t+ l) p8 B禾矛,事頭婆用