[手機資訊] [轉載]防水小藍機 日系 Sony SO-01E 到著!五千有找!

佢呢隻藍色好趁防水~ 好靚, 線條又正~
回覆 讚好 不讚 使用道具

the blue color looks very good but seems not available in hk official list

好東西,行要幾銀呢估計...........

takeoto 發表於 2012-12-1 16:04
好東西,行要幾銀呢估計...........

如果4千頭會唔會好吸引 ?

The marks from the report is amazing
how this phone can do like this!!!
I think I would search more about this phone
Thanks for sharing ching

SONY手機都系一線同二線左右,不過距定到5字頭,有點冷,4字頭就吸引地

sexlove1234 發表於 2012-12-3 21:11
SONY手機都系一線同二線左右,不過距定到5字頭,有點冷,4字頭就吸引地

係對sony粉絲既一種挑戰 !

回復 張家輝 #8 的帖子

嘩,比你哄講,我要聲明下先得啊(到時比地SONY粉絲團,吐我口水,都浸死我啊)

在此聲明,我系無對任何一種牌子有偏見啊,我只系根據市場行情來分析啊。

sexlove1234 發表於 2012-12-4 17:56
回復 張家輝 #8 的帖子

嘩,比你哄講,我要聲明下先得啊(到時比地SONY粉絲團,吐我口水,都浸死我啊)

放心~ 呢度D人好溫和既~