[手機/平版] XPERIA V紅色!!

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

8 p# @( f- q. K1 _* O6 y终於入手* c8 k: `5 Q0 C2 n! ~
: d2 {) z, F- p- S6 @( k6 w7 l, Y我揀紅色(謎之聲:會有3倍速嗎?)
  F# v7 p4 F% O4 |. { CIMG0143.JPG   D( h  Q. s4 `+ I) t- H
CIMG0144.JPG + J% V! Z# v' c& Y" Y
基本嘢3 @+ N* ?' q9 ~; e/ M
, [* Q+ G" y" M未有機套,甘啱有個贈品(fr.exone )$ g; o% Y2 g/ R$ g1 b- o; ]! e
CIMG0146.JPG , r, Q# q$ o4 I
goodbye sony J106 T- r6 h2 Y- o2 p  l( V; w
CIMG0147.JPG 仲有尿袋4000mA5 ~9 Q0 ?1 V5 g' I
Thx for watching
恭喜師兄買左 XPERIA V!
回覆 讚好 不讚 使用道具

幾銀呀ching? 呢部有d興趣

回復 車呀文 #3 的帖子
3 Q' s- C; C1 |* w' W/ \( |) Y  Y$ r! P1 x2 I& h8 H* m
official price lor

呢部好有興趣,但一直都好擔心 SE 既通話質素。依家 Sony 自己揸旗,唔知通話質素有無改善到呢?仲有部機做工如何?

回復 duck8200 #5 的帖子
0 E$ X. K8 O. ?+ m; ~& D* _5 S9 M. o) P
我覺得手工唔錯!專門店有實機試試玩!

恭喜師兄買到好嘢,恭喜﹗

1 \! A0 m* ~8 O6 A1 [: m" _4 ~6 ~
多謝你真係上黎分享~ 恭喜你出到心頭好~ 顏色同機袋出奇地配會~ 個電袋送架 ? 唔係嘛 ?

duck8200 發表於 2012-12-15 19:16 / K/ `  r" Y1 V! g
呢部好有興趣,但一直都好擔心 SE 既通話質素。依家 Sony 自己揸旗,唔知通話質素有無改善到呢?仲有部機 ...
% u/ ^8 Z% D- I9 Z5 v( {
' r: v$ `$ U# i# q4 B5 o2 D$ X
我以前都係好唔鍾意sony既通話質數, 好多時聽background聲仲清楚個對話聲~ 激死人 ! 不過, 從 xperia arc S 開始發現, 個通話質數已經完全改善啦~

開心使用中,通話幾好,借我老豆張4G卡試過(我自己仲用2g咋陰公,因公司屋企用wifi,俾我d fd笑死)# k+ v! w) O" I0 D4 \: U! h! t5 e
install 番flashplayer,甘就乜都睇哂: \. E) B; N0 C) {: }( S- A
濕手用ok,不過就冇勇氣放入水lu

sexpistol 發表於 2012-12-17 12:42
; Y- c9 |3 g* l6 a' U0 z8 n% w  X開心使用中,通話幾好,借我老豆張4G卡試過(我自己仲用2g咋陰公,因公司屋企用wifi,俾我d fd笑死)
+ w$ ]' P. c! U- N/ ninst ...
9 e; [" x, u* H/ X1 [
各有用法之嘛~ 總之上到網咪得囉~ 畫面靚唔靚呀 ? 影相功能呢 ?

回復 張家輝 #11 的帖子1 l3 |# F5 \) L; b: q' w7 F
7 E# X! D# h! F0 `0 e' }' C
i don't feel the mon yellow ar, and photos are good

sexpistol 發表於 2012-12-17 13:47 1 j% I; K5 b  ~- ]0 \+ L. {) d
回復 張家輝 #11 的帖子7 w4 V8 u. `' k. C$ O; v

% q1 M% m. J: E4 X, d. gi don't feel the mon yellow ar, and photos are good

$ O$ Y, h+ b: b+ h$ H 我今時今日仲keep住部arc S~

幾錢入手?

回復 kaho1009 #17 的帖子  P9 \6 B' t8 s; \* X

* O) v* ~  z' e$ p: j" |$ Jofficial price @sony shop