東歐行之未日冬日羅馬尼亞BUCHAREST massage

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

上年on99試左酒店既massage,真係唔係好得,今年去多次,我唔信食唔到正女

行街見到大大個massage,即上去,原來係1個strip club加massage場,甘得意?anyway我只係想massage出野,問價80USD, OKable wor,甘就開始pick囡啦
其實個場有1支鋼管,有條女跳緊舞,另外就有7-8條在場見到我想入閘就來自我介紹同握手,幾有禮貌
我就pick左個5尺9都有既囡囡,如果陳敏芝係42吋長腿,呢條女44吋走唔甩,仲有全身走肥但又唔係港女排骨,樣係眼大面尖好有零角果d,黑長髮
著長boot,V型熱褲,tube top
入到房,actally係床肉,佢叫我自行除衫之後pai起床上面,等佢來服侍我啦,之後見佢除衫,只係衫者,褲同boot都冇除,用d凡士林茶我對腳同背,跟住按2野就用波推,仲起我隻仔吹氣
wooo,真係high爆,又冇煙味,大家都知夜場女好多都食煙架啦,而且羅馬尼亞,我識既人個個都食煙,男男女女個個都食,呢個冇煙味加分。
之後按到甘上下叫我轉身,不過一轉身,見到佢對波,O鳥!水袋,勁林,不過唔緊要啦,如果對波堅既我諗佢去左個model都得。
按按下佢話i can go to your hotel for extra, 一聽,刁,即係冇得吉啦,唔知有冇飛機餐。你知啦呢d仆街夜場,收1次按摩錢,飛機餐又會收1次錢
好彩按按下都向我細佬進發,即係有得出野啦,個人即時正能量左。
佢有佢按,雖然佢對波林林地,甘冇理由唔抽水架,好多ching講淨係對腳都玩成晚,呢對腳起碼玩1星期,因為好多鬼妹對腳都有少少腳毛,吉手吉腳甘,呢條長腿就冇啦,正,雖然著長boot,都係正。
但係一抽佢大腿同閪位,即時話you can touch but you have to tip me
我:o so how much
長腿:u say
我:um.... 40(羅馬尼亞$=11usd)?
長腿:um...add more
我:how about 60?
長腿: it is ok, usually is 100, but , ok
我心諗,刁你好明顯屈tip,不過60都係130hkd,之後真係冇一刻雙手離開過佢既body
之後都係波推飛機餐,不過美中不足波係林既,水袋
出完野又問我去我酒店開大,都係200歐元,um。。。問左電話先

總結:
環境都好暗,d囡既魚尾紋係睇唔到
個場d囡好多都係20尾30中保守估計
我pick呢個目測+渣波=30中
抵唔抵?790hkd,玩下當見識下唔可以同香港比,我覺得如果條女對波堅廷d就會比抵
回頭指數?個人就未必
去到咁遠打飛機...
回覆 讚好 不讚 使用道具

790hkd打飛機,似乎係貴咗少少!

200Euro for bed action is not worth it wor, especially in Romania

如果有全裸比玩lin lin 都 ok.有Full Service 就重好。

玩咗幾耐?

山长水远的,去DUP,佩服!

多謝師兄分享

早洩 註言 (2014-3-23 19:59):
嚴禁會員惡意灌水及洗版
灌水的定義是, 發表無意思, 無內文或只有表情無文字. 或於短時間內在相同或不同的版區作出多篇並無個人見解的回覆.
洗版的定義為, 一篇文章之內連續分帖作出回應. 或是同一個版區之內,連續多次發表相同或不同的主題.
為增加討論區的可觀性, 所有洗版或灌水的行為, 一日內不得超過五篇, 否則視為洗版論.
違規者會被禁止發言三日及扣分, 所扣的分數視乎違規者的情況, 一般將 X-5 作為所扣分數.屢勸不聽者將會被禁止訪問.

回復 eddy_rui #8 的帖子

罗马尼亚是一个不错的选择。

東歐的性價比還是比較高的

好像不錯,小弟5月去,想去看看,不知道在哪

性价比超级高!