sn搵囡囡過夜要加幾多錢??

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

係咪價錢x2
以我所知,,價錢x2 再加100至150左右
不是每間SN,有囡過夜架.價錢二楼師兄講左.
好多SN女女都唔鐘意過夜,人地都做左6,7 個客之前,
除非條女真係自己冧你,唔係真係無謂晒D 咁錢......
另外可以問問經理,邊D女女鐘意搵呢D錢,等經理介紹會穩陣D
祝C兄玩得開心,
我試過搵過兩次 但系就之前系微信都交流咗幾日 最後就話我唔想去公司 叫佢過來我開定房等佢 公司雙鐘四百幾 我就俾五百佢 不過你又咪以為可以多Q 皆因落班等佢來到佢都真系好攰 都系等第二朝訓醒先有精神俾你
囡囡過夜500
99%都不願意。。。。
要晚上12點後才可包夜,但99.99%入到房都是你自已睡,她會自已看電視看天光!女女會6點出房走人!
回復 yahoo_man #8 的帖子

凡事又無絕對嘅 花少少心思氹下女女又會唔同情況嘅
SN 你都可做2次, 重過夜? 有無咁喜歡條女啊?
要晚上12點後才可包夜
晚上十一點後,价錢x2+100
女女冧你,就會放假陪你,所以就係睇你功力喇。
回復 kevinchanx #9 的帖子

果然是情性!高手高手…
回復 yahoo_man #16 的帖子

其實我只不過喺尊重返d女女啫 哩d嘢相對嘅 你對佢好 佢都一樣會對你好嘅 最起碼會多返d增值服務呀嘛

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 12:26