[柬埔寨] 金邊夜遊

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

剛剛由金邊返來。2,3個月都會去一次呢個地方,不過毋物驚喜。
最好的KTV就是金界賭場酒店裏面個間。D女分3种,大陸、越南、柬埔寨,價錢跟質素走,當然大陸女最貴,柬埔寨女最平啦。當地人喜歡皮膚白白的,所以大陸同越南華僑就吃香D。一晚收費都要USD50左右,加上女錢,總共USD130左右。吾算平。
所以我基本上不去KTV, 反宜到江邊D 酒Bar 去搵女。 一般來説,客人USD2一杯drink,女女USD3一杯。不收台費,任坐幾耐都得,只要條女叫你請飲drink,你吾反對的話,她就會不斷飲野。一般,2-3杯就叫女女停止都OK。可以摸下手,攬下腰,至於波仔,就因人而異。如果吾夠喉,可以到一些特別Bar,例如Cycree之類。同樣收費,不過女女會主動撩你出街。通常是到附近酒店開房,USD5房錢,加上USD25-35女錢。無錯,是USD25-35就夠了。連酒水(USD10以内),加USD15出台費,Total,USD60之内搞掂。
質素如何?見仁見智啦。又吾係做人世。見得下人o既。
如果有興趣溝女,金界賭場内好多服務員,Promotor好正。 身材Fit!

金邊粉就食過....多謝師兄分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

Thank you for c hing providing those useful information. Thx

多謝師兄分享.

好正渦, 可惜我冇乜機會去金邊

多謝報告

多謝師兄分享

回復 yamete #1 的帖子

Thank you for your information

加加埋埋都要成4百幾港紙先屌到一條, 咪同尖咀香檳差唔多?不過就賺左飲同溝果part

什麼地方都有............thanks

Si Hing Thanks for sharing good information

comehaveagoodti 發表於 2012-12-29 17:10
加加埋埋都要成4百幾港紙先屌到一條, 咪同尖咀香檳差唔多?不過就賺左飲同溝果part ...

抵吾抵玩就見人見智啦。有錢人用幾十萬包個明星一晚,咪一樣係一個女人,一個窿,一樣大把人爭住來。

多謝師兄金边行情

回復 comehaveagoodti #10 的帖子

一晚消費都喺US$50,喺又包囡囡及老兄嗰杯DRINK,又包囡囡鐘錢和房價喎﹗
乎復何求呀,老兄?
如果在香港,分分鐘過千啦﹗

回復 ladyboy167 #15 的帖子

師兄講得好o岩!個晚我搵左個小小怨婦Look,個樣姣姣地o既。一起沖涼個陣,渠幫我洗眼眼,我想,會吾會。。。。,點知上床之後,我摸完渠,準備到渠服侍我個陣,真係有毒龍鑽呀!你話嘞,抵吾抵呢?

多謝師兄分享金邊information

Thank you ching for the info. Still remember one of my friend who worked over there having good time
for 2 years

第一次見有金邊既包膠呢

Thanks for 金邊既包膠,