我決定唔玩downhill bike

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

睇片都驚!

以上影片乃youtube提供,與本站無關; 若無法觀看,可查看原網址

以上影片乃youtube提供,與本站無關; 若無法觀看,可查看原網址

Downhill 又唔一定要玩到咁 extreme 嘅~
大帽山最 basic 的河背 downhill 有冇玩過先?
回復 6636466 #1 的帖子

你有無睇過一級方程式赛車因失事而度至車手死亡, 咁你以後就唔揸車了????????
回復 t-shiper #1 的帖子

未去過, 有機會跟你去玩, 你有冇著body armour 先!?

登錄/註冊後可看大圖
回復 longdongsilver #3 的帖子

我試過跌到死死吓!
回復 6636466 #5 的帖子

可唔可以玩些無咁激的?  我將就到六十歲了我亦都知到自己的極限絕對不能强求.
6636466 發表於 2013-1-1 07:29
回復 t-shiper #1 的帖子

未去過, 有機會跟你去玩, 你有冇著body armour 先!?

去玩吓、開心吓,唔係搏命
我有 elbow pads 同 knee pads,好似 red bull 果D咁危險嘅位我一定係推車落

直頭玩命啦!
想見識香港的down hill,每個星期日早上,大帽山荃錦坳巴士站,高中低手的集中地。
Chung_KS 發表於 2013-1-2 09:59
想見識香港的down hill,每個星期日早上,大帽山荃錦坳巴士站,高中低手的集中地。 ...

同時亦可以見証到漁記周人的過程
木結他 發表於 2013-1-2 10:03
同時亦可以見証到漁記周人的過程

哈 哈 哈
Chung_KS 發表於 2013-1-2 10:51
哈 哈 哈

比漁記捉到事小,要上 court 真係巧煩
dun try this at home
回復 木結他 #12 的帖子

請問漁記點解? 同捉咩呀?
6636466 發表於 2013-1-3 13:56

漁農自然護理署,負責發出「郊野公園越野單車許可證」的政府部門
http://www.afcd.gov.hk/tc_chi/co ... ou_vis_mou_app.html
6636466 發表於 2013-1-3 13:56

捉不準踩越野單車的地方踩越野單車。
Chung_KS 發表於 2013-1-3 14:45
捉不準踩越野單車的地方踩越野單車。

其實有個交叉單車進入個牌, 先係好玩保證!
nimenhao 發表於 2013-1-10 21:21

同意,非常同意
nimenhao 發表於 2013-1-10 21:21

咪就係,我都係咁話

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-10 22:10