偷跳K(AA團) ~ ~ SW同CP團

簽到
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
小弟之前報告:
SW篇:
<喜愛日蒲>之揸灣之牛一PARTY (多相報告) ~~
<喜愛日蒲>之揸灣之囡PART 12 (多相報告) ~~
<喜愛日蒲>之揸灣之囡PART 11 (多相報告) ~~
<喜愛日蒲>之揸灣之囡PART 10 (多相報告) ~~
<喜愛日蒲>之揸灣之囡PART 9 (多相報告) ~~
<喜愛日蒲>之揸灣之囡PART 8 (多相分享) ~~
<喜愛日蒲>之揸灣之囡PART 7 (多相分享) ~~
<喜愛日蒲>之揸灣之囡PART 6 (多相報告) ~~ 加插SN篇
<喜愛日蒲>之揸灣之囡PART 5 (多相報告) ~~
<喜愛日蒲>之揸灣之囡PART 4 (多相分享) ~~
<喜愛日蒲>之揸灣之囡PART 3 (多相分享) ~~
<喜愛日蒲>之揸灣之囡PART 2 (多相分享) ~~
<喜愛日蒲>之揸灣之囡PART 1 (多相報告) ~~

吉下篇:
<喜愛日蒲>之再戰吉下 - 有相報告~~
<喜愛日蒲>之跳出SW之囡 - 有相報告~~

ST篇:
<繼續夜蒲> ST0905之囡 ~~
<再黎夜蒲> ST0829之囡 ~~

CP篇:
<忽然夜蒲>CP十八大三日兩夜之囡 ~~ (多相報告)
回歸偷跳CP之囡(多相報告)~~

登錄/註冊後可看大圖

之前報告:

SW篇:
<喜愛日蒲>之揸灣之牛一PARTY (多相報告) ~~
<喜愛日蒲>之揸灣之囡PART 12 (多相報告) ~~
<喜愛日蒲>之揸灣之囡PART 11 (多相報告) ~~
<喜愛日蒲>之揸灣之囡PART 10 (多相報告) ~~
<喜愛日蒲>之揸灣之囡PART 9 (多相報告) ~~
<喜愛日蒲>之揸灣之囡PART 8 (多相分享) ~~
<喜愛日蒲>之揸灣之囡PART 7 (多相分享) ~~
<喜愛日蒲>之揸灣之囡PART 6 (多相報告) ~~ 加插SN篇
<喜愛日蒲>之揸灣之囡PART 5 (多相報告) ~~
<喜愛日蒲>之揸灣之囡PART 4 (多相分享) ~~
<喜愛日蒲>之揸灣之囡PART 3 (多相分享) ~~
<喜愛日蒲>之揸灣之囡PART 2 (多相分享) ~~
<喜愛日蒲>之揸灣之囡PART 1 (多相報告) ~~

吉下篇:
<喜愛日蒲>之再戰吉下 - 有相報告~~
<喜愛日蒲>之跳出SW之囡 - 有相報告~~

ST篇:
<繼續夜蒲> ST0905之囡 ~~
<再黎夜蒲> ST0829之囡 ~~

CP篇:
<忽然夜蒲>CP十八大三日兩夜之囡 ~~ (多相報告)
回歸偷跳CP之囡(多相報告)~~

141篇:
太子TINA (真係DUP得又做得) ~~
深水埗 - 卡地亞跌錢報告(純粹分享個人經歷)~~

足仔篇:
太子足仔有驚喜~~

其他群組師兄友情報告連結:

CP偷跳
遲來既三日兩夜常仔之旅
沙灣團一日遊上集
15/10 SW巴打K後記
11/9 SW 偷跳跳虎團
兄弟多之開心偷跳團
星期一,三兩天HAPPY K團
久休復出沙灣行
小弟第一次沙灣之旅
沙灣K第一次跟團報告
長腿多相+偷影失敗, 第五次"山雞"行
多相-第四次沙灣K,"椰子樹"和"幼腿長腳怪"
第三次日蒲 ”仁”k 又去"山雞" + 師兄補祝生日!
再戰…沙灣noon K初十一 ”New Ray” 境況!!
沙灣noon K初十 ”山雞” 境況

登錄/註冊後可看大圖
回覆 讚好 不讚 使用道具

登錄/註冊後可看大圖

我諗各位有睇開小弟個偷跳日期POST 偷跳K(AA團) ~ ~ ,都知道頂樓個偷跳日期POST#1無Q左。由於晤想每次出發都開個新POST,避免阻住其餘出團團長或其他師兄出POST,所以一直以黎都係編輯頂樓個POST#1。

不過四台又有新規則,就係出POST過左24小時,如想修改個POST,需要版主再審批。而且修改後因會自動隱藏,其他師兄根本睇晤到個POST,直至有關版主審批通過個POST先可以重見天日!其實真係晤知道背後用意係咩?

因每區版主亦可能有好多其他野處理。相反如出POST之前需要經過版主審批,避免下D膠POST或洗版呃分之類,反而覺得仲MAKE SENSE。

無奈到依家亦未收到有關總版主或管理層回覆至141總版主鬼界王兄 。於是小弟修改個偷跳日期POST亦耐心等候有關版主審批,終於三個多小時後freedom版主亦幫忙審批通過。

但係發覺仲大鑊![公告] 關於放寬神州各版貼相限制之通告編輯個更新偷跳日期POST#1無左,之前2樓個POST變化左頂樓!freedom版主而亦PM告知建議小弟重新開帖。因此我便重新打過D細節同偷跳日期時間出左呢個POST。

其實我一般都會係個POST個主題到修改會更新日期,同埋更新已CONFIRM參加師兄,等有興趣師兄知道情況同成晤成行(真係晤知審批黎做咩)。不過都係治標晤治本,因呢個POST過了24小時之後,如有新偷跳日期,一係等freedom版主審批通過(不過有機會又晤見左),一係重新又開個POST。

如果晤係D有心出POST約戰師兄,下下一有日期想偷跳出個新POST,真係好似變左成版日曆咁,轉頭有機會比版主話洗版扣分都有知添你話幾無謂。希望呢個個人認為ADDITTIONAL FISH既新規則盡快取消啦!

登錄/註冊後可看大圖

回帖獎勵 +10 元錢

多謝師兄通知

支持魔鬼兄,長揸長有。。。
為人民服務!
^O^

支持師兄

MARK左, 可以就即報名
魔鬼信心團

早幾日做乜入唔到個貼架?

回復 envil666 #3 的帖子

我系黎睇叫g資料啫,你寫甘大段無謂野就真糸多左舊魚啦,希望ching寫返啲有用資料^^吾使我完你段野先知吾关事.thx

我要去常平找姐姐,還有收回我應得的小費。

回復 MAP1031 #10 的帖子

兄弟,冷靜D,你太衝動啦

17號sw一齊玩喇

MAP1031 發表於 2013-1-11 21:57
我要去常平找姐姐,還有收回我應得的小費。

挑!件家姐幫你叫BRIEFING埋你最後踢走人,仲有件DANCER幫你傾左你又唔要,呢D係咪攞....(怪你之前笑人「皺皮」,依家開始要還了^ ^) 呵呵.....

PS: KTV今日仲係查封!

我都係覺得之前咁未幾好
近年成日好多規則
但又無物用
好似唔想人開POST 咁

回復 envil666 #1 的帖子

可惜我太低分,看不到賽後報告添

支持師兄!!

envil666 發表於 2013-1-11 13:00
我諗各位有睇開小弟個偷跳日期POST 偷跳K(AA團) ~ ~ ,都知道頂樓個偷跳日期POST#1無Q左。由於晤想每次 ...

ENVIL666兄, 首先很多謝你發表意見,
作為本論壇的忠實會員, 我相信各版主都會重視你的意見
因而作出考慮的, 故定必會留意你
所以我相信你的意見各版主定必收到

其實, 對於要求修改廿四小時以上的帖須相關版主審核一事
並非針對神州版, 而是所有版塊的劃一規定
原因其中包括減輕不斷推舊帖的負荷
其次是避免部份會員因誤以為是舊帖, 因而對此忽略
導致未能留意發帖者的修訂, 浪廢發帖者的一番好意
同時, 由於發帖時間並不會因修訂而更新
因此會造成一個"幾個月前説今日事"的趣怪情況
基於以上及其他理由, 故有這個規定
我相信閣下絕對是明事理的人
所以即使對閣下造成少許不便
閣下定會合作, 以配合本台的發展, 對嗎

正如閣下所講, 每位版主均須處理多樣事宜, 故部份時間未必能如閣下所願
立即處理閣下的修訂審核,  但既然FREEDOMANDY版都係合理時間內作出回應
著實合理, 我相信閣下並非橫蠻無理之人, 斷不會每每要求人要立即為閣下處理事宜
反之然若有版主這樣做, 基本上是一種偏私的行為
這是本台所不允許的

對於閣下所述, 審核後部份帖的內容遭刪除
我相信是系統的一些漏洞, 有關問題亦已作出跟進
對閣下構成不便, 真不好意思,
FREEDOMANDY版於事件中立即就事件作出回應
並PM閣下作出建議, 這種正面回應, 迅速處理的行為
可見FREEDOMANDY版對各位會員的重視
各位所希望見到的版主不應該就是這樣嗎

事實上, 如閣下有新的約戰日期, 我都會建議閣下開新帖
一來比較清晰, 二來新帖的主題字體會加深, 方便會員作出留意
同時亦可避免過去約戰資料重載, 減輕負荷
再者其他組團約戰的人士亦以此方式發帖,
統一的格式更能方便會員查閱,
由閣下熱心為會員安排遊樂事宜可見
我相信閣下都願為方便會員而作出改變吧

而閣下所憂慮的, 是擔心整個版面會變得如日曆般
其實閣下無須擔心, 對於已過期的約戰帖, 版主們是會關帖的,
因此帖子會自動下沉,
而過往的日子亦都可見到
即使其他會員以新帖方式約戰, 亦沒有閣下所憂慮的情況出現,
除非閣下一人之力能令此情況出現
但到時各版主定必作出相應的處理手法

至於你擔心會員被誤當洗版而扣分的情況
我相信不會發生, 這是由於各版主都會有充份的理據
才會作出扣分等處罰, 因此請放心

最後, 如果你有任何其他意見
歡迎你都"論壇交流"提出

我去唔到
你地玩得開心的

lawson. 發表於 2013-1-12 02:47
ENVIL666兄, 首先很多謝你發表意見,
作為本論壇的忠實會員, 我相信各版主都會重視你的意見
因而作出考慮 ...

我都覺得師兄你講得好
我剛剛見到每個團既團長
每一個出既組團都會都開一個新帖
唯獨佢一個橫誇成年

dogname99 發表於 2013-1-11 20:09

我系黎睇叫g資料啫,你寫甘大段無謂野就真糸多左舊魚啦,希望ching寫返啲有用資料^ ...

原本我都係想跟團出發
睇睇下佢個團既介紹
但越睇就越唔似係約團
似係投訴多d
個人覺得
一個團長唔好下下小事化大
去到上面如果遇到d大鱷
佢咁既態度,我地仲有得淨
希望樓主只係識兇香港d網友喇
又或者我諗多左啦