$_$ $_$ FS為大家熱烈推介FS.雪兒.多多真人相$_$ $_$

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

各位靚仔貴賓大家好!
FS為大家熱烈推介雪兒雪兒168CM,瘦底高挑,性感身材,B+吸手靚波,服務認真做足,心動不如行動,歡迎各位靚仔貴賓致電預約!我們的服務熱線:(  00853-6379!^%$     6379!^%)     6378!!)#  )或者索取QQ號進行預約!多謝靚仔貴賓們支持!

溫馨提示:
除了指定服務外,如果各位靚仔貴賓想玩其它服務,做之前請同囡囡商量清楚,以免
造成不必要嘅誤會!如果囡囡有邊D地方冇做好,令到靚仔貴賓們唔滿意,可以打電
俾我哋,或者等我們做賽後回訪嘅時候向我地提出,我哋好樂意接受每位靚仔貴賓嘅
建議,爭取每位囡囡都有ISO嘅服務質數為每位靚仔貴賓服務!

FS.雪兒
http://mo.nightlife141.com/zh/36 ... .%E9%9B%AA%E5%85%92
指定服務:前後侍浴~波推~水蕭~漫遊~環保吹奏~有車牌!
多謝真人相,好嗦
thanks for real photo report
回復 brother66 #1 的帖子

真人相看起來比較真實  謝謝師兄分享

不錯  真人照好看
真人很有气质。不错。

多謝真人相報告
THX
多謝師兄報告!
都可以嘛
漂亮但是不是十分嗦!支持真人照
多謝真人相,好嗦
真人相... Nice and like...

MM not bad,,gd
多謝真人相,好嗦
多謝真人相,
女女真是好诱人啊
屌炸天啊。。。没有打光的照片,够真
girls seems good but the report was long time ago why come back to the first page
girls seems good but the report was long time ago why come back to the first page
正合小弟心水

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 09:47