絲記小苿真係好好~~~~服務 (附囡囡自拍)

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

應承左囡囡,遲了出報告

早兩日9痕痕,就上來睇下有咩食,
見到小苿真人照,師兄又話有服務,即刻打電話去約啦

BOOKING順利 即刻飛車去酒店

開門見到真人,同AD 7成似啦........
然後好有禮貌打招呼,幾好笑容, 態度OK
衫未除就試下車牌啦,開頭小車,
之後小苿話有大車喎,不過要加D小費,
算啦,來得玩,唔爭在果小小啦........

OK咗之後就大大大~~~~車埋來
嘩!正呀,小苿成身壓落來大車,成條野硬梆梆,果然係服務型!!!!

車了都有成10分鐘,衰妹唔記得報鐘!!!

報鐘後就開始用隻手摷我...一路摷一路大車,跟住除衫...
跟住手拖手入去沖涼...
前後波推好正...好細心幫我冼晒全身...連屁眼都冼埋
水蕭技巧好得...成枝棍比佢啜晒...仲加埋袋底,旦旦
衰妹話要口爆我喎,嘩!爭D忍唔住!好在即刻叫停,唔係真係爆哂

即刻抱佢上床,上到床就囡囡就黎料..
開始大車,奶,啜兩粒頭,係咁奶係咁奶
再加對好淫既眼神....成枝棍硬到呢......

囡囡問我依家口唔口爆??
正喎!佢話又要另外收費,我話等我爽多一陣先...睇下點先啦....
到我服務佢啦,再大車一輪先,然後再食佢對35C波波,輕輕咬佢兩粒頭,
聽住佢D呻吟聲,我真係愈來愈硬,順勢摸下妹妹,有D水啦喎.....
小苿話忍唔住啦!! 叫我快D X 佢 ! 好!帶套上!
先女上!小苿個妹妹好緊呀,好騎得....試了未試過既收音機....又係咁UN...
嘩!真係就快頂唔順,囡囡一路騎,我又一邊食35C波,又一邊大車

突然之間,小苿D喘氣聲愈來愈大,係咁捉住我來大車.....

小苿: 呀....呀....呀.......!!!!!!!
我: 幹麼 ?
小苿 (面都紅哂) : 你好衰呀,搞到人高潮了!!!

男人聽到女人話高潮,又會再硬D,於是我又起勢咁插
再換推車...小苿high到係到捉住我個屁股,要我大力插佢,插深啲...
呢個時候我都就來爆了!!我扶佢起身,一路揑波,一路大車,再用埋最後一道力係咁插 !!!!
小苿: 呀....呀....呀.......!!!!!!!我唔得了,又高潮了!!!

成間都係小苿既呻吟聲....
呀......結果係雙方都高潮之下,係佢小妹妹入面爆左...
趕唔切口爆.......

射完HIGH到攬埋一舊...等枝棍軟番哂先拿出黎..........
衰妹好似仲唔夠喉,再係咁鍚我LIN,又係咁車我...

我:再係咁又硬過架啦
小苿:好啦,再加鐘,一定令你舒服,今次試埋口爆啦!

我心諗,都唔知係你舒服定我舒服啦.....見做完一次已經好累,就起身沖涼

清潔完,傾陣計...著衫,囡囡話影張相幫佢出REPORT喎,

好啦,見你咁好服務,衰妹影之前係咁補妝,我仲笑佢咁貪靚

影完,比家用+TIPS,來個GOODBYE 大車KISS,腳軟軟走人...

樣貌:7.0.同AD7成似,但都唔錯既......
身材:C級真波....走肥
服務:全程好細心..技巧好正...服務足,有偷情FEEL...仲有大車,口爆(要另俾TIPS)
態度:好好笑容!!

有時間直情唔係短鐘,已經想約定囡囡過夜 !!! (過完夜實起唔番身,囡囡咁多服務)

再打就好似寫手....都講多句,想食服務既師兄真係唔好走寶!!!

登錄/註冊後可看大圖
回應 davidlai555 #1 的帖子

这个囡囡听起来很棒。很会玩。下次要试一试。
回覆 讚好 不讚 使用道具

请问28号的那一周还在吗?

thx for sharin ching

力顶。。。。服务真系好  没的说

多谢师兄报告

超站的。。很真实

这个囡囡听起来很棒.