「轉載」出租男朋友

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

租屋、租車、租電話、租手袋……今時今日,甚麼都可以租,但你有沒有想過連男朋友也可以租?

年近歲晚,人人趕辨年貨,除了糖果餅乾、年花年糕,原來潮流亦興租個男朋友回家過年,拜見鄉親父老。
  甚麼也有得買的淘寶網,出現租男友服務的廣告,出租男友時薪由幾十元至過千元,當然亦要視乎質素而定,提供的服務範疇相當大,由挽手袋、陪睇戲、回鄉探親、見家長、以至拉手擁抱接吻等,還有離別時可附送親吻額頭或臉頰服務,然而,有沒有提供性服務,就不得而知。

廣告中的岀租男友,各出奇謀,推銷自己,有人自稱似劉德華謝霆鋒,有人自比梁朝偉吳彥祖,總之個個帥氣逼人,溫柔體貼,風趣幽默,令一眾盛女心猿意馬。
  如今做盛女真幸福,只要有錢,便不愁寂寞,行街食飯有人陪,過時過節,不用隻影形單。中港兩地都有不少盛女,相信此門新興行業,有很大發展空間。
  岀租男友的好處是用完即棄,跟著各走各路,互不相干,完全不涉感情,今次不滿意,又可換個新的,唯一擔心是貨不對辨,照片看似古天樂,但其實是八両金。

盛女們,淘個怎樣的男朋友,倒要看看你的運氣。
淘寶出租男友廣告搜索:
http://s.taobao.com/search?q=%B3%F6%D7%E2%C4%D0%D3%D1&searcy_type=item&s_from=newHeader&source=&ssid=s5-e&search=y&initiative_id=itemz_20130128
除非受保守父母嚕嗦及要求帶男朋友回鄉/家相見, 否則便安排相親這種情況下, 我睇唔到女仔點解要出錢租個男朋友陪自己囉 !
回覆 讚好 不讚 使用道具

It shows the market needs, female is more than male so the market has great power.

出租女友唔知咩價位呢..

據我知這確是真實的事, 有些在外打工的女生, 為瞞家裡人, 便會找出租男朋友, 扮作大款帶回家。

而家年代仲要用出租男友服務 ?? 唔係另有交易, 就肯定女方社交有啲問題 !! 多謝分享.

咪即係包

落蘭貴坊淘算啦~

男女果然係平等!~

有錢就乜都得

有冇得試辦架

Austins 發表於 2013-2-1 11:38
  租屋、租車、租電話、租手袋……今時今日,甚麼都可以租,但你有沒有想過連男朋友也可以租?

年 ...

以職業論,特別在過時過節,需求可能真係會有

但多與小就真係唔知

甲信和果子 發表於 2013-2-1 11:58
It shows the market needs, female is more than male so the market has great power.

師兄,不過我國男多女小喎

上淘寶唔知有冇男朋友淘呢

好多盛女在外忙著打工賺錢,過年回鄉總是要過著每天相親的日子!
如今她們可以租個外貌俊美嘅回鄉見父母,在家鄉姊妹面前威番下!

回應 洗樓王子 #15 的帖子

條Link有

回應 ssgtlaikcpeter #16 的帖子

主要被逼婚,帶男友以應付父母、長輩

回應 mungchacha #13 的帖子

祖國咁大,應該有一定人數

上交友網都大吧啦!