羅彩玲(Vivian)爆Avis撩上床

火.. [複製鏈接]

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

近日因為跟周秀娜男友陳偉成(Avis)的慾照流出,而受到注目的19歲0靚模羅彩玲(Vivian),由一般0靚模變成為人所共知的小三。備受委屈自言工作暫時未有得着、不甘被指小三的Vivian繼續數臭Avis,指他獻殷勤時甘願充當外賣仔送食物上門,更以「上太空」的暗語,挑逗她上床,不過她自言從未跟對方發展,更不是小三。

不敢識新朋友
Vivian自言經一事長一智,自此更小心交友,亦不敢識新朋友。Vivian表示事發後沒跟Avis聯絡,對於這個人,她說:「做朋友幾好,其他唔評論。佢唔回應呢件事,責任全部推晒落我度,反而打嚟問我答乜,佢入行經驗多我咁多,我始終係一個白雪雪新人,真係要小心識朋友。我同佢只係朋友冇咀、冇拖手,更加冇好似外面講搞嘢。」她自言整件事自己是蝕底的一個,不過性格使然不喜歡反咬對方亦不能做到絕情。
Vivian表示跟Avis在去年12月5日一眼鏡派對上認識,之後男方表示跟女友周秀娜的關係去到邊緣,Vivian又指他經常噓寒問暖,很容易令人誤會。

「成日話掛住我」
Vivian說:「之後佢做咗好多嘢,好多會令我誤會嘅嘢,好似有次同朋友喺雀會打麻雀,佢問我喺邊,話上嚟篤波好唔好。我話你鍾意上嚟,雀會又唔係我開,佢上嚟叫咗我出去,感覺佢唔想俾我朋友見到,然後畀咗一大袋糖我話『送畀你既,你同朋友一齊食囉。』,仲試過聖誕送咗頂帽畀我,發現同娜姐頂好類似,如果都係佢送,我覺得呢個人好有問題,同時送兩頂帽畀女朋友同一個可能追求緊嘅女仔,感覺好花心。」
Vivian大爆Avis有引誘自己上床:「佢成日話好掛住我,跟住問我想唔想上太空同埋嚟佢屋企。我唔明,所以亦冇理,後來至知佢係撩我上床。」令她印象最深刻是慾照流出前有一趟跟Avis吃飯,離開時在的士上發現手機上跟Avis的短訊跟WhatsApp被刪除,她相信是對方想毀滅證據。

以上影片乃youtube提供,與本站無關; 若無法觀看,可查看原網址

■ 19歲的Vivian憑豐滿身材吸引到不少宅男注意。

■ 不甘當小三的Vivian表示事發後,工作暫未有任何獲益。

■ Vivian指認識Avis初期對方噓寒問暖,很易令女孩子誤會。

以上影片乃youtube提供,與本站無關; 若無法觀看,可查看原網址
佢都唔係善男信女
回覆 讚好 不讚 使用道具

回應 嚦咕嚦咖 #1 的帖子

成班人夾埋作古仔...

who knows the truth about them maybe they really cheat on her or not its up to the cheaters

娛樂圈的的確確是個大染缸

真係要小心識朋友!

新既潮語:上太空!

試下毛妨

nanalam 發表於 2013-2-2 09:22

下戰場

d靚妹出得來玩, 個個都上得佢架啦, 不過今次爆咗, 唔想上身姐...

咁都话冇上床

個故事真相真係無乜人知

嚦咕嚦咖 發表於 2013-2-2 01:37

近日因為跟周秀娜男友陳偉成(Avis)的慾照流出,而受到注目的19歲0靚模羅 ...

都是辣妹一名喎

男嘅鹹濕女嘅姣,例牌唔認確係矛

禾都想帶企上太空

近日因為跟周秀娜男友陳偉成(Avis)的慾照流出,而受到注目的19歲0靚模羅 ...

真系食左先講,如果無直到又俾條女唱,  就好吾抵!

models making news

咁多是非,形象唔係咁好,好難有人揾job俾企做!