(轉貼) 讓人羨慕國內 “裸模” 工作

在眾人面前赤身露體唔係咁易,多D人工係需要嘅。
回覆 讚好 不讚 使用道具

拍攝者與被拍攝者之間的協定,可以同攝影會合作有固定收入!

師兄,乃講嘅例子唔可以話唔啱
不過今次講裸模,通當較小剩影特定部位

回應 siaoneu #2 的帖子

辛苦的回報

200-400 a hour.  That is good money

playerboy 發表於 2013-3-22 21:59
200-400 a hour.  That is good money

200-400 唔算高啦

回應 mungchacha #26 的帖子

It not a day, it is a hour.  Even the SN gal only charge 600-700 for 2 hrs, not to mean that SN gal need to pay commissioning to the SN.  

playerboy 發表於 2013-3-23 12:11
回應 mungchacha #26 的帖子

It not a day, it is a hour.  Even the SN gal only charge 600-700 for 2 h ...

係啱

不過裸模唔係日日有工開嘛

回應 mungchacha #28 的帖子

Same for SN gals

playerboy 發表於 2013-3-23 12:21
回應 mungchacha #28 的帖子

Same for SN gals

師兄看事都好透

如果師兄發現有關其他新行業嘅資訊(外地都得),記得分享吓

回應 mungchacha #30 的帖子

So far, some place that I had been, there are people who queue for other. Then they will sell their queue number.  Common when there are limited electronic item for sale etc...

playerboy 發表於 2013-3-23 12:57
回應 mungchacha #30 的帖子

So far, some place that I had been, there are people who queue for other ...

師兄意思係排隊黨

我都有想過出帖談這種行業,不過就因為自己太懶,所以遲遲未動筆

師兄,其實可發帖談論一吓這種行業架

而且我覺得師兄對事物有自己見解,這點非常重要

回應 mungchacha #32 的帖子

Yes this is what I mean

人體藝術系最難捉拿~ 就好似色情同藝術系一線之差~

煩惱 發表於 2013-3-23 16:34
以前我讀 arts ... 刀曾經畫過人像...  當時只有外籍人士肯做裸模...  每場收入肯定係吸引... 但其實心理壓 ...

煩版果然博學

我完全唔識亦未學過畫畫,所以亦未有機會見見個裸模

不過勇氣和心理質素,我覺得最難係第一次

刻服了第一次,住後就會較易

johnngan 發表於 2013-3-25 01:43
人體藝術系最難捉拿~ 就好似色情同藝術系一線之差~

其實好多事都係,只是我們怎樣去睇,怎樣去想

mungchacha 發表於 2013-3-26 20:54
其實好多事都係,只是我們怎樣去睇,怎樣去想

完全赞同~ 但系有点一看就知道系色情~

煩惱 發表於 2013-3-27 18:44
依家 2 歲 bb 刀有得學畫畫啦... 去教就話叻姐 ....

但係 2 歲 bb 唔識素描

siaoneu 發表於 2013-2-24 16:17
裸模,即裸體模特。模特行業中新興發展起來的行業。模特們在一特定場所,讓藝術家或攝影師拍攝自己半裸或 ...

好多龍友都北上影裸模

乃2歲果時,就鍾意素描裸模