[手機/平版] XPERIA Z 白色

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

今日攞機,曾答應家輝兄影幾張相上來:
$ H; Q/ M: E, U; B 20130301_163808.jpg
4 p6 W9 t4 D, p. Q7 m- ^ 20130301_163833.jpg % ]( d6 A' b0 F1 z9 U4 Q
3 I; p) R$ L, O$ K: u3 | 20130301_163939.jpg
' P0 T2 n+ Q8 r" ?, E 20130301_163953.jpg
  t8 Y, v. c. g# v 20130301_164013.jpg ; y: Z) Z4 a0 J# {3 u
回覆 讚好 不讚 使用道具

係街好多淫出呢部機!

工作人員 發表於 2013-3-1 17:53 & m( y+ {2 Z2 Y1 t2 c6 h% o
今日攞機,曾答應家輝兄影幾張相上來:
. X2 v. n0 u" ~1 \$ \2 j0 x8 x! g, d
機背好靚, 好似好易花, 點算好 ?

張家輝 發表於 2013-3-1 20:51 3 C4 b, [* f3 {/ M
機背好靚, 好似好易花, 點算好 ?

( z3 ^" B% t( v& O# I; R機背都有保護貼架!

BB29 發表於 2013-3-1 20:05
  V" z! X+ h: F% }$ `係街好多淫出呢部機!

+ z: C* u1 R' L8 G係好多人出,所以紫機要月中先有貨!

ckjoe 發表於 2013-3-1 19:31
- G  W. B+ m. h8 W0 f部機真係好靚,但唯一唔好係內置電池,如果hange機都唔知點算?

2 R  `1 `# I9 b9 f$ `呢樣要試過先知,我依家仲充緊電!

用左filpcover or套) y- Q: V9 }" S* x( y# W8 G
仲點用個座台?
5 p5 U7 Y1 g6 G  ]; @: c' e- Lsony今次會唔會係自己搵來抓蟲?. `/ C0 F5 T' v) }( `' q

! o! U  }/ ^' _# x1 ?3 MPS:唔鐘意d 機個三天王制係個mon裡面
- @5 O- Z; O1 L0 M# _6 M搞到個mon少減截
( p$ d" Z8 w" E, h7 Y1 R

我都出左部黑色,不過設定英文時係用吾到中文!

很還念plam那個年代新力的研發與創造能力,一部接一部創新出奇。現在的新力盲目跟隨潮流,失去了靈魂。

laoqi 發表於 2013-3-2 12:59 ( p5 ?. ?. l% d9 D) T
很還念plam那個年代新力的研發與創造能力,一部接一部創新出奇。現在的新力盲目跟隨潮流,失去了靈魂。 ...

( z; u& m6 T) i/ Z5 |$ y6 F+ n7 [但總覺得新力幸還有自己風格!

epyon112 發表於 2013-3-2 01:49
, x! F: r. V' a  Q+ V# I# z. S用左filpcover or套
" K% g/ c% K/ P0 U2 H. o仲點用個座台?, r7 ]" N0 u. V* I2 R
sony今次會唔會係自己搵來抓蟲?
* Z5 U/ r0 ^7 X2 P% d* S  `8 ~7 t
我冇用個套!

我仲等緊攞紫色…

亞樂 發表於 2013-3-2 19:45 4 k7 S' g# |/ ^! L8 s
我仲等緊攞紫色…
/ ^# ~! o5 f3 m! f
要到月中!

巧令

會唔會一趺就爆5 f% s' ^1 y+ l
好似好脆弱咁% I9 p6 C! f3 i" I8 Q+ f" ?6 b, F+ s

Z真係好正
6 k/ X! h. `/ {% L( }" }/ X% F一開始以為粒電會唔夠
3 g/ l% k* E, b* X! _點知仲抵用過NOTE 1
3 q3 i2 Q8 v% b# A佢待機6個HR先用左2%電, J$ i. Z$ x* B( s
睇左成個HR片都係用左20%左右

白色真係好正、送比女友至好

z是部好机!

真係好令丫不過冇得換電丫吾知好吾好用呢