【轉載】熱能射頻嫩膚儀

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Cutey UP RF 熱能射頻嫩膚儀 (適合小型美容院面部療程)

如果能夠時光倒流,人除了能隨時回到過去之外,更可同時恢復如往昔亮滑及水潤彈性肌膚。
今日透過高科技射頻塑造美肌,猶如進行時光之旅,瞬間回復緊緻彈性。

Cutey UP 家用 RF 熱能射頻儀

熱能射頻儀眼部搪瓷頭
RF - 2.jpg

射頻專用青春營養導入霜 (200ml)

功能特點:
•        特強 16 級輸出,適合眼部、面部及身體
•        收緊鬆弛,強化肌膚彈性
•        促進淋巴、血液循環,改善新陳代謝,擊退眼袋、黑眼圈及皺紋
•        無痛護理技術,更安全、節能、高效
•        緊緻瘦面、減淡細紋、抗敏、收毛孔
•        燃燒脂肪、提升輪廓、重塑線條
•        提高肌膚防禦力,強化底層膠原吸收

•        活化肌膚細胞,淡斑美白
•        家用及美容院同樣合用
•        機身輕巧,時尚高雅
技術特點:
•        無痛,無須痊愈恢復時間  
•        適用於任何人 (僅身體內有金屬的人士除外),快速見效
•        無損傷、安全、無火花
還有以下特點:
•        非侵入,無痛感,無痕跡,無創傷,無須恢復期,治療時間短
•        迅速見效,效果保持時間長
適用於:
•        減淡 : 前額紋 ,眼紋 ,魚尾紋 ,虎紋 ,頸紋 ,妊娠紋
•        提昇 : 眼眉,面頰輪廓 ,胸部 ,臀部
•        收緊 : 眼袋,雙下巴,手臂肉 (bye bye 肉) ,肚腩 ,小腿
•        修窄 : 角字面 (包包面) ,腰間肉 (call 機位)
•        其他 : 血液循環,通淋巴,肌膚更有彈性,收細毛孔

Cutey UP RF 熱能射頻儀是以表皮恒定常溫,射頻電波深層加熱爲核心技術,確保肌膚舒適過程時而不受損害,然後利用射頻電波産生熱能傳導作用。

能直達皮膚深層,刺激機體中的離子、帶電膠體顆粒産生快速移動或振動,摩檫産生熱能,同時在有極分子共震技術作用下,加熱真皮層膠原組織。當皮膚深層膠原組織的熱能達到 45℃-60℃ 時,自然産生立即性收緊,刺激分泌更多新的膠原質來填補萎縮和流失的膠原蛋白的空隙,重建皮膚軟支架,從而達到緊致肌膚、減低皺紋、減退眼袋及增加皮膚彈性、光澤等效果。

以上影片乃youtube提供,與本站無關; 若無法觀看,可查看原網址
回覆 讚好 不讚 使用道具

方便喎, 但幾$先?

部機好似好兒嬉咁..

回應 hkman2011 #2 的帖子

你有無用過
效果點樣?

shumanto 發表於 2013-3-26 00:33
方便喎, 但幾$先?

$2880元啱唔啱駛

oldman1963 發表於 2013-3-26 00:37
回應 hkman2011 #2 的帖子

你有無用過

禾唔洗用;效果唔知架

好方便喎!可以帶返屋企做熱能嫩膚
唔知咩國家出同咩價錢
個個都有部熱能機出街就見到個個都係靚仔靚女

timnam 發表於 2013-3-26 00:46
好方便喎!可以帶返屋企做熱能嫩膚
唔知咩國家出同咩價錢
個個都有部熱能機出街就見到個個都係靚仔靚女{:21 ...

韓國出品,價值$2880元

hkman2011 發表於 2013-3-26 00:43
$2880元啱唔啱駛

咁又唔貴喎, 有需要既入番部都可以

自己同自己做唔做到架 ?

回應 hkman2013 #10 的帖子

哦!2880都唔貴喎!應該好多會買

shumanto 發表於 2013-3-26 01:02