[手機/平版] 【轉貼】LG Optimus L7 II Dual

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

剛剛見到 Ring HK.com 網站有測試報告,轉貼俾大家參考一下。
/ h/ }8 x, s& [$ d1 N, L* V8 {$ [5 m( \
﹝利益申報,本人並非從事電訊業,亦同 LG 冇任何瓜葛,只係覺得呢部機無論功能同價錢都可以媲美國產機,所以至貼出來,如果唔0岩口味敬請唔好插咁大力 . . . . ﹞謝謝! 0 r8 q6 h( g) \, w" c
+ S" F8 ^5 A0 j- e

" n- W* r0 I' m1 Jhttp://www.ringhk.com/news2.php?id=6480
4 r4 a7 y/ s7 l' s/ o3 j/ i- ?  a  I# M

- v# X* H" m% p# Z: t6 J/ G6 x) D
好平實的一部手機、但4.3 寸Mon 對我來講、真的細了一點
回覆 讚好 不讚 使用道具

效能好弱....我響大陸用時都要上網查下EMAIL同睇下JPG、PDF...又會開埋QQ....夠唔夠用呢?

部機唔差,可以諗下,多謝介紹!

* t/ s  ?( O& _+ p- d9 y  B, J+ Z' Q
以一部雙核機來講就真係好弱,不過如果按師兄0既使用習慣,應該應付得綽綽有餘,如果要玩 Temple Run 2 就唔敢講。4 m' g* X* P& X$ Q/ g
2 r# _% u. _, d2 N+ C3 Q6 s

髮廊公 發表於 2013-3-27 19:50 1 y! ^! K2 ?9 w
以一部雙核機來講就真係好弱,不過如果按師兄0既使用習慣,應該應付得綽綽有餘,如果要玩 Temple Run 2  ...

$ Z( U/ c0 e- D7 t" I' OReally?咁真係要去試試機先喇~

7吋半 發表於 2013-3-27 21:27
& _3 }, o' P: p. Y  n4 TReally?咁真係要去試試機先喇~
9 q! P; ~$ t" K: p8 i
比個機會LG改變你既印象丫~ 可能ok呢~

張家輝 發表於 2013-3-27 21:42 . `7 ]# u+ r" `# a' F) _
比個機會LG改變你既印象丫~ 可能ok呢~

: y; `7 S5 d' T. z7 b# A哈哈~ 有身材,有外表、有內涵(鹹都得)....既我一定會動心既~

回應 髮廊公 #1 的帖子6 G* l$ e. l' r$ b
* \/ R. N% d' w4 q; l! z
good wor, 買返部嚟玩都好
4 f! ~( g  S/ {8 ?- `3 c

7吋半 發表於 2013-3-27 21:47
1 Z' X5 j0 r1 y7 j1 p) Z  f- @  Q  \9 Q  L哈哈~ 有身材,有外表、有內涵(鹹都得)....既我一定會動心既~

1 i' _9 h& J4 M4 F0 R1 Z0 t 不論生物或死物~ 好原則 !

張家輝 發表於 2013-3-29 14:59
) v" D- \, l5 G: b) }/ c: ~9 c不論生物或死物~ 好原則 !

6 V0 n) Q$ G) W哈哈~ 個個男人都係貢上下啦~

not a bad one....i do welcome more 4.3"-4.5" phone exist on the market...there way too many 5" out there which are NOT handy to carry around.

LG一向麻麻地,旦近來越出越好!

SGalaxyS 發表於 2013-3-31 01:41
+ k% \2 ]* l8 z9 S4 Lnot a bad one....i do welcome more 4.3"-4.5" phone exist on the market...there way too many 5" out t ...
2 {7 D) T) R, o. W1 E
我覺得如果有4.8"就ok喇~

張家輝 發表於 2013-4-1 00:26 9 R, I$ N: t" V& D* i" U& S: W
我覺得如果有4.8"就ok喇~

* I6 u8 i, J; _% L+ a2 o5 O& ^  f. S8 I, ^! M0 J
師兄,乜你連 4.8"吋都冇咩 ?你係唔係咁計較0個 0.2"吋呀? 乜你冇聽過〝Size doesn't matter〞咩? 唔駛咁計較喎?
3 f, T- d  h' R; w( [
8 v' w/ F$ i; h- M5 m5 G9 g5 ~+ X7 V* V$ O+ E+ M

8 S- n) I; r2 t6 S. J  S
! l8 V" `; v# v8 d5 i7 f- J6 G/ ~

髮廊公 發表於 2013-4-2 14:23 ; A" K" W3 B2 S: l6 L( N5 p
師兄,乜你連 4.8"吋都冇咩 ?你係唔係咁計較0個 0.2"吋呀? 乜你冇聽過〝Size doesn't matte ...
) A4 t; z( T3 |! U7 o3 l
我講手機個mon喎~